Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
válasz
StevieW
üzenetére
Nézegettem már én is az új, 2025-ös, 5070ti/5080/5090-es AW laptopokat. Minőségre kb az amit keresek (sajnos a közel 9 éves, 4,5 kg-os Acer Predatoromban eléggé elöregedett a hardver, de a készülékház még mindig úgy nyílik, mint egy trezorajtó, nem nyekeg, nem laza, stb). Valami ilyesmit keresek a következő 6-8 évre. (Egy Asus Strix 2,5 kg, hagyjanak már, tejfölös dobozból készült?
)Nálunk Magyarba mely kis vagy nagyboltok forgalmaznak Dell Aw-ket?
-
citkar
addikt
válasz
StevieW
üzenetére
USA-ban nem olyan nagy név. Én két alkalommal vettem onnan (a Dell oldalárol refurbished gépet), illetve másfél éve már nem tudtam, problémáztak a magyar bankkártyámmal, majd egy ismerős vette meg nekem, de még ő is szenvedett a Dell ügyfélszolgálatával, ami elkeserítő volt, nem biztos, hogy még egyszer bevállalom ezt.
-
citkar
addikt
válasz
StevieW
üzenetére
Én kíváncsi vagyok, hogy honnan, mennyiért vetted. Mondjuk Magyarországon biztos drágán mérik, én külföldről, refurbished példányokat vettem, ráadásul valamilyen egyéb akció keretén belül, így közel fele annyi szokott lenni, mint egy új nálunk.
Ahogy nézem teljesítményben komoly előrelépés, szerintem elégedett leszel vele.
-
peet05
senior tag
válasz
StevieW
üzenetére
Szia!
Ez a 155H/185H, RTX 4060/4070 verzió?
Igazából mindegy, itt az a kérdés, hogy mennyi volt az annyi?
Nem fogok egy Alienware gépet egy LOQ-hoz hasonlítani, ezért választottam ezt (perpill. árak) példának: Legion Slim 5 - 8845HS, RTX 4060 - 520k-tól kapható, ue. RTX 4070-nel 670k.
Ha gari van még rá, és "értelmes" áron vetted, Neked tetszik, elég a teljesítménye, elégedett vagy vele, akkor használd, ne azon agyalj, hogy jó deal volt-e (de legközelebb azért tényleg kérdezz rá vásárlás előtt
).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
).