- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Az buli

Nem tudom mi van egyébként de vesszek meg ha nem könnyebb volt a nightmare mint most a hard. Igaz most tényleg minden szarba belenézek meg összeszedek és már küldetések óta nincs hová kraftolni, de már érzem hogy nem lesz meg az összes ID, max az One Shot ha beválik a dupla mentés. Egyébként nightmare-n én már a 1702-re kibarkácsoltam vagy két medit, az első "kényszerített" kontaktusra amikor a kórház legvégén beesik elénk a dög szkriptelten, már vagy 5medi is volt ha jól emlékszem és ezután is nagy sokára a KG348 után amikor visszatérünk az állomásra a dög nélkül akkor szúrtam az elsőt. Gondolom a lángszóró is hasonlóan gyatra feltöltöttségen van. Bosszantásképp leírom hogy a legelején amikor éppen beléptünk az állomásra és kis idő után beesünk a csomagrendezőbe már ott található akár 50lötyi is egy félreeső helyen dobozban. Gondolom az ott maradt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a 1702-nél lehet marha sok cuccra szert tenni, mert amikor a dokit lecsesszük a dög miatt ő utána elballag a másik helységbe ahonnan a liftet aktiválja. Amint ez megtörténik jön a dög és viszi a sötétbe. Ha még ezelőtt megállunk maximum mentünk egyet és az aktiválási művelet nem következik be akkor dög "megakad". Legalábbis nekem ezután sosem esett be sehová, így fel lehet szedni elég sok dolgot főleg hogy turbó esetén a pálya 90%-át eleve elkerüljük. Azt követő részeken is elég sok cucc van, így lett meg a 4-5 medkit a kórházrészleg végére...
Végül az elektromos incidensnél miért nem töltöttél vissza?

Új hozzászólás Aktív témák

- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)