Hirdetés
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. 8. küldetést kezdtem el. Egyelőre nem használtam medkit-et. Én első végigjátszáskor is minden egyes lépést guggolva tettem meg. Szóval az alien végig fenn volt a csatornába és néha néha lejött...körbenézett aztán vissza is ment. Nem rohantam...nem zajongtam. Csak azt öltem meg akit feltétlen muszáj volt. Egyszer sem használtam noisemaker-t, molotov-ot. Lángszórót is 1x-2x. Szóval majdem csurig volt mikor befejeztem a játékot. Most nightmare-n is egyértelműen sunnyogni próbálok. A 1702-nél volt, hogy végigrohantam. Egyébként...vicces, amikor visszaértem a dokihoz és dumáltam vele ugye átmegy a másik szobába ahol majd az alien megeszi. Na engem ott evett meg egyszer. Pont mikor ment volna át a másik szobába. Pedig azt hittem védve vagyok.
Igazán 2 hely van amitől komolyan tartok. Az egyik az amikor rád szabadul az a sok android és azokat asszem ki kell nyírni mindet. Azt még nem tudom, hogy élem túl...illetve nem tudom majd, hogy tudok spórolni a lángszóróval. Márpedig a facehugger-ek ellen kelleni fog. Igazából türelmes voltam az előző végigjátszásnál is mert talán 1x-2x pörköltem oda a dögnek. El tudtam sunnyogni mellette. 1-2 tippet adhatnál, hogy hol keressek cuccokat, pl. naftát. Meg én az emberekből is sztem talán, ha 10-et megöltem. Inkább elkerülgettem őket.Amúgy én úgy látom, hogy nightmare-n sem jön le többször az alien, hogy ha sunnyogsz és nem zajongsz. Megvan ő a csatornájában. Viszont ha sokáig nem haladsz a feladattal hanem csak bolyongsz a szobák között akkor bezony lemászik picit, hogy noszogasson.Illetve azt is észrevettem, hogy ha visszafordulsz valamiért...amit ottfelejtettél de nem a küldetéshez tartozik...akkor tuti, hogy lejön.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na csak meglett az One Shot, de az ID-ért futni kellesz még egy kört, meg különben is
1ébként nem tudom mi lett ezzel a hard-al mert a nightmare fokozat mintha könnyebb lett volna, pedig ott is volt két jókora keresgélős szitu: visszamentem a fél állomást bejárva a csőbomba tervrajzaiért, aztán később a 1851 kódot el akartam kerülni, meg az utána jövő "S" kanyarulatos "Lorenz Systech Spire - Upper Transit" részt mert létezik egy alternatív útvonal is az űrrepülési terminálhoz: a "Habitation Tower Transit"-tól jó távol a "Solomons Galeria"-n áthaladva van egy lift, ami a "Spaceflight Terminal"-ra megy közel oda ahol az elején AXEL a tarkónkhoz nyomja a pisztolyt
De most végleg kiderült értelmetlen is próbálni ezt mert a szellőző amin még át kell jönni a terminálra zárt állapotba került mondjuk nem tudni milyen állapotban van még az "S" kanyar előtt, de azért meredek volna ha egy teljes küldetést így ki lehetne kerülni
Lehet turista fokozaton ezt megnézem azért, mert most már meglehet dögleni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
1ébként nem tudom mi lett ezzel a hard-al mert a nightmare fokozat mintha könnyebb lett volna, pedig ott is volt két jókora keresgélős szitu: visszamentem a fél állomást bejárva a csőbomba tervrajzaiért, aztán később a 1851 kódot el akartam kerülni, meg az utána jövő "S" kanyarulatos "Lorenz Systech Spire - Upper Transit" részt mert létezik egy alternatív útvonal is az űrrepülési terminálhoz: a "Habitation Tower Transit"-tól jó távol a "Solomons Galeria"-n áthaladva van egy lift, ami a "Spaceflight Terminal"-ra megy közel oda ahol az elején AXEL a tarkónkhoz nyomja a pisztolyt
Lehet turista fokozaton ezt megnézem azért, mert most már meglehet dögleni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)