Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nna, próbáltam adni neki még egy esélyt, de ő nem akarta.... nagyon tud idegesíteni, amikor a falat építő rabszolgák fogják magukat, és elmennek... ha nem is skandinávlottózni, de búzát kaszálni... ez komoly
Az MUI (mesterséges unintelligencia) rendkívül ostoba, a kiadott parancsokat is max 3/4 arányban képes végrehajtani egy nagyobb csapat, a maradék meg áll mint bálám szamara. Ráadásul nem egyszer kilépett, felhozva az internet explorert, és kéri, hogy nyomjak igen a bugreport elküldésére.... kár érte... a nagyszaású csaták miatt elkezdett kicsit érdekelni, próbálgattam, elég nagyszámú egységem lehet, 1300 körül volt a max populációm, igaz csak olyan 200hely volt a csutka, amit betöltöttem, mert vagy egy bug léptetett ki, vagy magamtól léptem ki. De jókora sereget fel lehet állítani benne.
Na szóval alapos esélyadogatás, kipróbálás után senkinek sem tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az MUI (mesterséges unintelligencia) rendkívül ostoba, a kiadott parancsokat is max 3/4 arányban képes végrehajtani egy nagyobb csapat, a maradék meg áll mint bálám szamara. Ráadásul nem egyszer kilépett, felhozva az internet explorert, és kéri, hogy nyomjak igen a bugreport elküldésére.... kár érte... a nagyszaású csaták miatt elkezdett kicsit érdekelni, próbálgattam, elég nagyszámú egységem lehet, 1300 körül volt a max populációm, igaz csak olyan 200hely volt a csutka, amit betöltöttem, mert vagy egy bug léptetett ki, vagy magamtól léptem ki. De jókora sereget fel lehet állítani benne.