Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

Nna, próbáltam adni neki még egy esélyt, de ő nem akarta.... nagyon tud idegesíteni, amikor a falat építő rabszolgák fogják magukat, és elmennek... ha nem is skandinávlottózni, de búzát kaszálni... ez komoly :) Az MUI (mesterséges unintelligencia) rendkívül ostoba, a kiadott parancsokat is max 3/4 arányban képes végrehajtani egy nagyobb csapat, a maradék meg áll mint bálám szamara. Ráadásul nem egyszer kilépett, felhozva az internet explorert, és kéri, hogy nyomjak igen a bugreport elküldésére.... kár érte... a nagyszaású csaták miatt elkezdett kicsit érdekelni, próbálgattam, elég nagyszámú egységem lehet, 1300 körül volt a max populációm, igaz csak olyan 200hely volt a csutka, amit betöltöttem, mert vagy egy bug léptetett ki, vagy magamtól léptem ki. De jókora sereget fel lehet állítani benne.
    Na szóval alapos esélyadogatás, kipróbálás után senkinek sem tudom ajánlani.

• Dilikutya

félisten

válasz Mr.Skyline #3 üzenetére

Én megmondtam :) 2 éves grafika, 8 éves játékmenet. Oly mértékben nem láttam benne semmi egyedit, hogy az hihetetlen. A szokásos egységek a szokásos dolgokat csinálják. Annyi felfedezésem volt, hogy a bánya kiapadhatatlan, és nem a felszínen ütik az aranyat, hanem tényleg lemennek a bányába, összes upgrade-del együtt 8-an. Azonban ez nem sok. A demóban kilépéskor vannak szép képek, jókora seregekről... nekem nem volt türelmem megvárni :) De van egy olyan érzésem, hogy ha a képernyőn két 500 fős sereg egymásnak esik, abba a Windows is belerokkan, tekintettel arra, hogy a grafikája ellenére is szépen igényli a vasat. Valóban sokáig tölt.
    De mit csodálkozunk ezen? Az összes filmes marketinghadjárathoz készült játék egy kalap szar. Sietnek, hogy mire a film elkészül, az is a polcokon legyen. Csak annyi a klönbség, hogy ez most nem TPS, mint a Hulk vagy a Pókember esetében, hanem RTS. Egy film játékadaptációjától kár a megváltást remélni :) Részemről uninstall a demo.

• Mr.Skyline

senior tag

kipróbáltam én is:(
    hát inkább ne láttam volna!
    kinézetre nem rossz! de szitkozóttam már az elején is mert kb. annyi ideig töltött mint a FarCry!:Y 512MB (400MhzDual) rammal.
    a víz tényleg szebb mint az AoM-ba, de az emberek mozgása az 1 nagy 0...
    és a játék kezelése is kb. AoE 1 szintjén van ahogy azt mondtad is...
    részemről: nem jön be!

várom már az AoE 3-at:))

• Dilikutya

félisten

válasz Mr.Skyline #1 üzenetére

Épp délután próbáltam ki a demót... hát.
    Külsőleg leginkább az Age of Mithology-re hajaz, a víz valamivel szebb benne, de egyébként a többi nem sokkal.
    Most olvastam a manualban, hogy minimum 1.5GHz-es proci kell neki, 64Mb-os VGA. Csak DirectX 8.1, tehát a megváltást senki ne tőle várja. A grafika ismeretében túlzónak találom a gépigény megjelölését, mivel mint mondtam, alig különbözik az Age of Mithology-től. Az egész játék, a felépítése, minden annyira hasonlít rá, hogy gyanakodtam arra, esetleg azt az engine-t használja. Bizonyítékot erre vonatkozóan nem találtam.
    Időnként egyes objektek függőleges csíkokat hagynak a képernyőn. Nem tudom, ez valami bug-e, vagy drivergond. A kártyám nincs húzva. Csak picit, de a Doom3-at sem zavarta ennyi.
    Ami rettenetesen idegesített, hogy a legyártott parasztjaim elmászkálnak, ha nincs munkájuk, és keresnek. Én csoportokba szeretem szervezni őket, egy csapat fát vág, másik mást csinál, és gombnyomásra könnyen mozgósíthatóak, ha máshol lenne rájuk szükség. De vesződséggel jár összeszedni őket, mert ha valahol munkafolyamat van, odamennek, aztán káosz.
    Méh teszek a demóval egy próbát, de nem hiszem... igazság szerint unalomig ismert klisék gyűjteménye. Gyakorlatilag ez egy Age of Empires 1, az Age of Mithology külsejével.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés