- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #20869 üzenetére
Sajna nem vagyok ott és nem gondoltam,h ogy driver telepítési tanfolyam lesz ma
Most viszont mennem kell,mert vár rám egy Fuji Esprimo Edition P2510 .. (Csomag reggel indul: a cuccos,+hakko ónharisnya+hővezető gyurma. Becopyzom priviben a csomag feladó cetlijét,hogy nyomon követhesd,ha akarod
)
-
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #20585 üzenetére
revskills..
Attól még (szerintem) a kiosztást jól írtam,mert a teló alap-indulásához elég egy partició..a többi már "csak" a rendszer indulásához kell..de ezköz indító csak egy van..(az már más tészta,hogy ha használni is akarod a telót,akkor min 4 particiónak működnie kell
)
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #20581 üzenetére
Konkrétan vitatkoznék kicsit: tudjuk,hogy a 3-as partició a bootloader és más nem.A probléma a többi particióra történő írás..
Ezt most nagyon parasztosan fogom megfogalmazni,de direkt:A 3-as partició a "bios" ; a 2-es a master boot record és a többi a rendszer..kb. A probléma ezek "összehangolása" a "telepítéskor"...
Remélem,hogy érthető..
-
bagyusz
őstag
válasz
Keeperv85 #20501 üzenetére
Az lehet, én csak a KonstaT changelogjait meg a dev tree commitokat néztem.
Nem is úgy gondoltam, hogy 1:1 jó lesz, csak mint kiindulási alapnak.
Ugye nem intel atommal forgatsz?
(#20502) R2Bazsi15: Beállítások -> fejlesztési lehetőségek -> Speciális újraindítás ,pipa
-
bagyusz
őstag
válasz
Keeperv85 #20499 üzenetére
Bánatodra szerintem egyedi audiolib kell neki. Y300 mintának jó lenne Ugyan az a soc mint a zte-ben.
Blade III dev tree -t is megnézheted, mondjuk más soc, de ez is cortex-a5-s és itt sem működött normálisan audio kezdetekben, mint most nálad.(#20498) Quintroz Azért kapod a hason fekvő droidot mert nincs fel flashelve a CWM, ezért csak a gyárit hozza be. Egyébként, az ilyen eset után be bootolod a cwm-t és ott nyomsz egy rebooto-t akkor továbbra is bootol a telód. Ha meg kiszeretnéd szedni, akkor Ezekt a részeket törlöd
-
törölt tag
-
mrazgabor
tag
válasz
Keeperv85 #20423 üzenetére
ADB Installer
Bagyusz azt mondta googleba irjam be adb diver és az elsőt töltsem le -
bagyusz
őstag
válasz
Keeperv85 #20403 üzenetére
Ennyire szereted a zte "kihívás" kínálatát?
(#20405) wwenigma: Jaja
(#20409) R2Bazsi15: Beállítások -> Superuser
(#20410) -domesz- A mai cm10.2-t telepítetted?
(#20408) mrazgabor Rakj fel egy adb drivert- google első találat, vagy viccen kívül a motorola android drivert az is jó lesz. Ha hangerő le+ bekapcs kombóval felbukkan egy kész telepített driver akkor mákod van. Ahol még van alca post képt az még menthető az esetek többségében.
-
bagyusz
őstag
válasz
Keeperv85 #20396 üzenetére
"Az LG Optimus One-on próbálta elsőre Joestone megfordítani a data és a system területet"
Én szerintem GT540-n csinálta joestone
, ott előszeretettel használtam ezt a megoldást, egyéb fennakadások nélkül. Talán még wwenigma is alkalmazta annó.
A system/custpack/data/cache gyárilag ext4
Én már egy hónapja használom így, ezzel kapcsolatban problémát nem vettem észre.
Mod Monjuk, nem igazán értem, hogy miért is brickelné a cuccot, ha én határozom meg a felacsatolás helyét.
(#20395) Fakirr1
Az már okés szerintem
Lenovo y510 sli
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #20247 üzenetére
Ha jól értelmezem,akkor a 3-as partició az osbl (OS BootLoader) a 2-es meg a ? (Download BootLoader) lenne? Ezen az elven elméletben elegendő lenne a 3-ast kicserélni a "hivatalos" ics bootloader eléréséhez?( Szerintem nem ilyen 1szerű,de le merem fogadni,hogy sokak első gondolata ez lenne..
)
Egyébként: Az működhet,hogy a 2-es és 3-as particióra betolom a frissített file-okat,majd update zipként a gyári frissítést lefuttatom?
Ha jól tudom,akkor nincs rejtett partició,csak a cwm backup nem ment le párat..de egyik sem rejtett..Bigman: Elvileg tilos itt hirdetni..(gondoltam inkább én szólok,mint egy moderátor
)
Apropó osbl.mbn és dbl.mbn: qpst ismeri ezeket és elvileg külön is tudja flashelni..ha jók az emlékeim.. nem erről küldtem képet anno?
-
bigman001
tag
válasz
Keeperv85 #20224 üzenetére
Szia! Tudnál nekem abban segíteni, mi lehet a baj! Ha végre megtaláltam a v600 gyári romot, elkezdem frissíteni FOTÁN és a felénél megáll, felkiáltójel egy nevető robot jelenik meg, mondjuk idáig nyitott hasú volt piros háromszöggel. Az lehet e a baj ,hogy telenoros a kártyám és témobilos a rom, vagy független a telefonom de nem tudom ki és hogyan függetlenítette.
-
-
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #19583 üzenetére
Xda-n most próbálkoznak az update nélküli bl cserével,állítólag egy siker már van..már ha jól olvastam. A bl-ek összehasonlításával nem lehetne kideríteni,hogy az update mit ír át?
Ha jól értem,akkor kell egy nand mentés a frissítés előttről és utánról ugyanarról a telóról és diffelni a bl-t. Jól értem? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Keeperv85 #19573 üzenetére
Mint korabban irtam, OTUval nullaztam a telot, a Nov28as telenoros ICS romot rakta fel. Ez utan a FOTA nem talal semmit, szerinte nem erheto el ujabb SW verzio. Ertelme annak lenne ha otu a legfrissebbet rakna mindig, de ezek ahhoz is hulyek hogy ertelmes magyarazatot adjanak egy egyszeru kerdesre...
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #19074 üzenetére
Ha már rsa: nincs "véletlenül" a cdma worksophoz kódod?
A qpst 2.7 legújabb verziója fullosan kezeli az alcát,ha van készülék,teszteld le
Ami közérdekű: ha minden igaz,7végén csinálok egy leírást a gyenge,rosszul kapcsolódó wifi megoldására qpst-vel.Természetesen képekkel,hogy ne lehessen elb°°ni -
B2man2
aktív tag
válasz
Keeperv85 #18684 üzenetére
Szia!
Én a gépemen (K)ubuntu linuxot használok. Géptakarítást BleachBit-el, ubucleaner script-el, vagy Systemback rendszerfrissítéssel szoktam végezni.
Más:
Az ICS+ -on mért jobb az akksi üzemidő mint a h1n1-es romokban? Valami beállítás függő? Ezt nem lehet átrakni vhogy a CM romokba? Sajnos nálam gsm netezgetéssel (csak szolidan!) kb. 1,5 óra kijelzőhasználatot bír ha mázlim van. Opera Browser, vagy Opera minit használok.
B2man
-
törölt tag
-
monalala
aktív tag
válasz
Keeperv85 #18451 üzenetére
Ne haragudj, hogy nem figyeltem eléggé a szerkesztés gombra, buszon vagyok, telóról írok, így nem látom az egész képernyőt, hogy mikor szóltam hozzá. Nem gondoltam, hogy ez ekkora probléma, jobban figyelek majd legközelebb. A srác meg szerintem teljesen be van sz@rva, gondolom nem a szerkesztés volt a legnagyobb gondja. Igaz ő a hibás, de a kezdőkkel előfordulnak ilyenek.
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #18451 üzenetére
Megértelek.. nem divat még a fórum kereső használata sem, sem a visszaolvasás, sem az,hogy értelmezzük a szavakat,mondatokat.. ( Enyhe célzás arra, hogy az összefoglaló elejére beleírtam linkelve a blogomat, amiben benne van az is, ami miatt az utolsó 30 hsz keletkezett, meg a megoldása is..)
Nem tudom, hogy mennyire idegesít,de remélem, hogy sejted, miért lépek le innen qrva gyorsan az olvasás után és miért nem irkálok lassan ide sem, meg az S2 topicba sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest