- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up és még mindeig up!
-
Redreamer
tag
Upsz!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Mindenkinek lett más lehetősége eddig, szóval UP!
-
Redreamer
tag
Upsz!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Bocs hogy nem írtam csak melóztam! Küldök pár képet a mailadre! Ágy meg asztal meg szekrény amúgy van szóval nem kell ilyeneket hoznod csak a géped, meg ágyneműt!! A ppke-itk (pázmány információs technológiai kar
) Szóval elég valószínű hogy tudunk segíteni! Mi mind 2 évesek vagyunk négyen szóval elég valószínű hogy tudunk segíteni pl.: matekból (matek szigorlat 4-es másik csávó 5-ös, szóval
)! Szóval ennyi, a kép meg majd megy, ha van kérdés még akkor nyugodtan írjál!
-
Redreamer
tag
Naszóval!
Lakok mind a 4-en a PPKE-ITK-n tanulunk, szóval kockafejek ezerrel!Na jó ez túlzás! Inkább megyünk bulizni mint hogy otthon ülljünk! Nem tudom mit írhatnánk még magunkról, elég nyugis társaság vagyunk hétköznap egészen csütörtökig, akkor álltalában azért muszály kiengedni! Hát kb ennyi, te hol tanulsz? Ha még érdekel vmi csak kérdezz!!!!
-
Redreamer
tag
Ja elfelejtettem említeni hogy van net is! 1,5Mbit-es chello, leosztva eddig 3 gépre!
-
Redreamer
tag
Up a témának, hátha!
-
Redreamer
tag
Huu bakker, kb erre számítottam! Na mind1 esetleg ha valaki tud valakit aki ismer alakit akinek az ismerőse pont ilyet keres az is jelezhet!
-
Redreamer
tag
Tudom hogy reménytelen a helyzet! De azért up!
-
Redreamer
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre rakom a hirdetést!Ha nem akkor megkérek egy éppen ráérő moderátort hogy tegye a helyére!
Szóval a cím mindent elmod! 8. kerülteben(nem a ghettós részen), a Krúdy utca 15.-ben lévő albérletbe keres 4 ember 5. lakótársat! Lakás 79nm +10 nm galéria! Igény estnén majd tudok képet is küldeni! 2 külön szoba van, te a kisebbikben lennél +1 emberkével! Közlekedés megoldott 4,6-os villamos 1 percre, Műegyetem közel, Közgáz közel .... de nem ecsetelem tovább az előnyeit, majd kérdeztek! Ja az ára 16800/hó + a rezsi 1/5-e! (ezt nem tudom mennyi mert csak akkor szoktuk fizetni ha már baromi sok a számla
).És van még 3 hó kaució amit beköltözéskor kell fizetni!(ez csak 3*16K, mivel még kezdetben annyi volt). Szóval kábé ennyi, ja egy kép a pontos helyről: Bővebben: link.
Beköltözni akár azonnal is lehet! De jobb lenne minnél előbb! Szóval várom az érdeklődöket!
Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest