- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up!
-
LOTR
addikt
egy up
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up és még mindeig up!
-
Redreamer
tag
Upsz!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Mindenkinek lett más lehetősége eddig, szóval UP!
-
Redreamer
tag
Upsz!
-
gyufa
tag
ha már erre jártam UP
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Up!
-
Redreamer
tag
Bocs hogy nem írtam csak melóztam! Küldök pár képet a mailadre! Ágy meg asztal meg szekrény amúgy van szóval nem kell ilyeneket hoznod csak a géped, meg ágyneműt!! A ppke-itk (pázmány információs technológiai kar
) Szóval elég valószínű hogy tudunk segíteni! Mi mind 2 évesek vagyunk négyen szóval elég valószínű hogy tudunk segíteni pl.: matekból (matek szigorlat 4-es másik csávó 5-ös, szóval
)! Szóval ennyi, a kép meg majd megy, ha van kérdés még akkor nyugodtan írjál!
-
LOTR
addikt
én bme vik 1. félév, remélem lesz 2. is
csak az átlagom max 1,93 körül lesz és koli a 2.0 fölött biztos, szóval kicsit necces, de még beszélünk
akkor mondjátok, hogy mekkora szobák vannak,mennyire vágjátok dolgokat(ércsd tudtok e segíteni matekból), mi van a házban, mit kéne vinni?
mod: ja és ez pontosan mi? PPKE-ITK
bocs a sok h*ly*ség mellett ilyeneket már nem tudok
küldjél képeket mail címemre lécci
[Szerkesztve] -
Redreamer
tag
Naszóval!
Lakok mind a 4-en a PPKE-ITK-n tanulunk, szóval kockafejek ezerrel!Na jó ez túlzás! Inkább megyünk bulizni mint hogy otthon ülljünk! Nem tudom mit írhatnánk még magunkról, elég nyugis társaság vagyunk hétköznap egészen csütörtökig, akkor álltalában azért muszály kiengedni! Hát kb ennyi, te hol tanulsz? Ha még érdekel vmi csak kérdezz!!!!
-
Redreamer
tag
Ja elfelejtettem említeni hogy van net is! 1,5Mbit-es chello, leosztva eddig 3 gépre!
-
Redreamer
tag
Up a témának, hátha!
-
Redreamer
tag
Huu bakker, kb erre számítottam! Na mind1 esetleg ha valaki tud valakit aki ismer alakit akinek az ismerőse pont ilyet keres az is jelezhet!
-
Redreamer
tag
Tudom hogy reménytelen a helyzet! De azért up!
-
Redreamer
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre rakom a hirdetést!Ha nem akkor megkérek egy éppen ráérő moderátort hogy tegye a helyére!
Szóval a cím mindent elmod! 8. kerülteben(nem a ghettós részen), a Krúdy utca 15.-ben lévő albérletbe keres 4 ember 5. lakótársat! Lakás 79nm +10 nm galéria! Igény estnén majd tudok képet is küldeni! 2 külön szoba van, te a kisebbikben lennél +1 emberkével! Közlekedés megoldott 4,6-os villamos 1 percre, Műegyetem közel, Közgáz közel .... de nem ecsetelem tovább az előnyeit, majd kérdeztek! Ja az ára 16800/hó + a rezsi 1/5-e! (ezt nem tudom mennyi mert csak akkor szoktuk fizetni ha már baromi sok a számla
).És van még 3 hó kaució amit beköltözéskor kell fizetni!(ez csak 3*16K, mivel még kezdetben annyi volt). Szóval kábé ennyi, ja egy kép a pontos helyről: Bővebben: link.
Beköltözni akár azonnal is lehet! De jobb lenne minnél előbb! Szóval várom az érdeklődöket!
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest