Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
Én a Mediont elkerülném. Asszem egy ismerősnek egy ilyen van, 1,7-es Celeronnal, és az én régi 600-as P3-as Toshibám fényévekkel jobban reagál. Valszeg csak a HDD gyatra lassú benne, de összességében nem voltam megelégedve a géppel - egyszerűen túl gagyi volt. Persze azóta javulhattak sokat.
Mégis, melyik gép melyik? Az XP kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, de én az Albacomp minőségével és támogatottságával nyugodtabb lennék. Bár a Toshiba annál is jobb
Érdemes körülnézni, sokféle gép van bruttó 250k környékén - alatta jóval kevesebb.
Notebook.hu-nál van IBM R40e - szerintem az pl. elég jó vétel, asszem 180k plusz áfa. -
yerico
senior tag
Apropó, van egy teljesen jogtiszta Win XP Home nem OEM-em, azt rá tudom tenni, tehát az oprendszer nem feltétel.
-
yerico
senior tag
A fenti két cég egy-egy terméke akciós az Electroworldben, mindkét gép bruttó 200K HUF. Adottságaik nagyjából egyformák (XP 2000+ / 256 / 40 GB -5400 rpm/ 15''/1024*768 + Linux vs. Cel 2,4 / 256 / 30 / 14'' / 1024*768 + Win). Az Albacomp 2 évig garos ( 6 hónap az akkumulátorra), a Medion 1 évig.
Érdemes ezekben gondolkodni? Természetesen azonnal 512-re bővíteném a memóriát, ez nem probléma.
Az a bajom, hogy a Medionnak, mint olyannak a honlapja kissé áttekinthetetlen, magyar linket nem találtam rá. Az Albacomp magyar, és olyat olvastam, hogy egész jó a billentyűzete. Kimenetek mindkettőn szinte ugyanazok, nem ez döntene.
A laptop igazából nem sokat lenne hurcolva, vagy ha igen, akkor is kocsival. Olyankor kellene, mikor kiküldetésbe kellene menni, és jó lenne hozzá egy notebook.
Cégre venném, tehát az Áfa visszajönne, meg le tudnám írni, ami külön jó lenne. Mivel jövőre EVÁ-s leszek, ezért még az idén kellene ezt meglépni, de nagyon nem akarok 200.000 fölé menni (max úgy, hogy nem bruttó, hanem nettó 200-ról lenne szó.
Esetleg lenne még egy jelölt, egy Toshiba Satellite, a Medionhoz hasonló paraméterekkel, de egy már bruttó 250.
Elírtam a címet, a Medion természetesen nagy betűs. Ha erre jár egy moderátor, javítsa ki, legyen szíves!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elden Ring
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ASrock B450M-HDV + Ryzen 5 3400g
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest