- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
Én a Mediont elkerülném. Asszem egy ismerősnek egy ilyen van, 1,7-es Celeronnal, és az én régi 600-as P3-as Toshibám fényévekkel jobban reagál. Valszeg csak a HDD gyatra lassú benne, de összességében nem voltam megelégedve a géppel - egyszerűen túl gagyi volt. Persze azóta javulhattak sokat.
Mégis, melyik gép melyik? Az XP kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, de én az Albacomp minőségével és támogatottságával nyugodtabb lennék. Bár a Toshiba annál is jobb
Érdemes körülnézni, sokféle gép van bruttó 250k környékén - alatta jóval kevesebb.
Notebook.hu-nál van IBM R40e - szerintem az pl. elég jó vétel, asszem 180k plusz áfa. -
yerico
senior tag
Apropó, van egy teljesen jogtiszta Win XP Home nem OEM-em, azt rá tudom tenni, tehát az oprendszer nem feltétel.
-
yerico
senior tag
A fenti két cég egy-egy terméke akciós az Electroworldben, mindkét gép bruttó 200K HUF. Adottságaik nagyjából egyformák (XP 2000+ / 256 / 40 GB -5400 rpm/ 15''/1024*768 + Linux vs. Cel 2,4 / 256 / 30 / 14'' / 1024*768 + Win). Az Albacomp 2 évig garos ( 6 hónap az akkumulátorra), a Medion 1 évig.
Érdemes ezekben gondolkodni? Természetesen azonnal 512-re bővíteném a memóriát, ez nem probléma.
Az a bajom, hogy a Medionnak, mint olyannak a honlapja kissé áttekinthetetlen, magyar linket nem találtam rá. Az Albacomp magyar, és olyat olvastam, hogy egész jó a billentyűzete. Kimenetek mindkettőn szinte ugyanazok, nem ez döntene.
A laptop igazából nem sokat lenne hurcolva, vagy ha igen, akkor is kocsival. Olyankor kellene, mikor kiküldetésbe kellene menni, és jó lenne hozzá egy notebook.
Cégre venném, tehát az Áfa visszajönne, meg le tudnám írni, ami külön jó lenne. Mivel jövőre EVÁ-s leszek, ezért még az idén kellene ezt meglépni, de nagyon nem akarok 200.000 fölé menni (max úgy, hogy nem bruttó, hanem nettó 200-ról lenne szó.
Esetleg lenne még egy jelölt, egy Toshiba Satellite, a Medionhoz hasonló paraméterekkel, de egy már bruttó 250.
Elírtam a címet, a Medion természetesen nagy betűs. Ha erre jár egy moderátor, javítsa ki, legyen szíves!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Dizájnos Acer Predator AmD Fm2-es Esport-Pc Eladó , Számla-Ready !!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest