- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hack3er
őstag
-
Hack3er
őstag
Üdv mindenkinek!
Még ilyen topikkal úgyse találkoztam gondoltam egyet és megnyitottam.
Mostanában mindenki tuningolja a gépe több alkatrészeit a nagyobb teljesítmény érdekében, ezért néha nem elég a gyári kivitelezés és "barkácsolni kell". Ezért kell a vmodokat megcsinálni. De felhívom a figyelmet, hogy ha nem jól csinálod és tönkre megy az alkatrész, akkor ugrik a garancia! Ezért csak saját felelősségre csináljátok
Ezért nyitottam ezt a topikot hogy ha tud valaki valamilyen alaplapnak hogy kell a vmod és a többi modjait megcsinálni, meg várok tanácsokat,linkeket, tippeket, meg mindent ami a témával kapcsolatos.
Meg még a Pencil modokkal kapcsolatos linkeket is várom, aki nem szeretné forrasztgatni az alaplapjait akkor ezzel a pencil moddal elérheti ugyan azt mint a forrasztgatással, csak nem lesz olyan tartós és a gari se ugrik.
Jó fórumozást kíván mindenkinek!
Ha kellő link össze gyűlt, akkor berakatom a modikkal az 1. hsz-be.
Helyesírás, betűkihagyások, elgépelések, vesszőhibák javítva.
[ Módosította: Pompi ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest