Aktív témák
-
gyimo666
tag
[b]a[/b][img src='none']
-
gyimo666
tag
MIlyen beállításoknak van közük a hangomhoz biosban?
-
gyimo666
tag
Lehet hogy hardveres hiba / bijosz beállítási gondok vannak?
-
gyimo666
tag
furcssa dolog történt...
akármit telepítek winh98-tól win2k-n keresztül xp-ig, mindenhol elmegy a hang ut-ben és battlefieldben
letöltöttem legújabb drájvert=> ugyanaz a hiba, csak még rresceg is a hang, de csak 3d-ben.
utoljára ilyen a régebbi amd-k6-2 -es gépemen volt SB-PCI 128 -assal, persze ott csak recsegett 3d-ben, a hang semmikor nem ment el. mi a kaki a baj? -
gyimo666
tag
MOST SE MEGY A HANG!!!!!!!!!!
Mit csináljak????
áááááááááááááááááááááááá -
gyimo666
tag
Vírus?
Ugyan! Ott akkora lamerek vannak, nem tudják mi az az ip cím.
Mellesleg én fertőztem meg a gépüket bo2k 1.1 trójaival, mókás volt, amikor az ellenséges csapat vezetett, akkor vmi csoda folytán ujraindilt összes gép :)
Egyébként nem jó a hang új driverrel sem.
Komolyan fontolóra veszem, hogy ököllel belevágok az ház belsejébe, de amikor múltkor megtettem, lett egy pár badszektor a vinyón.
mindjárt öngyilkos leszek... -
gyimo666
tag
most jaccottam ut-t és beszart a hang. elkezdtem fdeltenni a drivert és magától megjavolt
most restart.
remélem jó leszz.. -
gyimo666
tag
kipróbáok egy drivercserét, de nem hiszem hogy segít...
-
gyimo666
tag
nem halt be, ez a tuning 1 hónapja volt, azóta 33-on megy és eddig működött.
aztán volt egy lan party, és azután kezdett el szarakodni.
Nagyon jó lenne már valamit kezdeni evvel,
mert vettem csak azért gef4ti4200-t hogy ut2003.azhassak és bf-ezhessek
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O -
gyimo666
tag
nwm hiszem hogy ez a probléma, szerintem csak szorul a hűtő, vagy valami, mert ha még az elején az ujjammal finoman belenyulok, megszűnik a zaj, de normálisan pörög. Egyébként már szétfagyott volna a gép, mert napi 20 órában játszásra van használva :)
Akkor teljesen nem volt hang, amikor régen 80 Mhz-körülire tuningoltam a pci-t de mostanság alapjáraton fut a proci, cerkát nem érdemes tuningolni. max 400 3dmark a külömbség
6500->6900 -
gyimo666
tag
ment. :(
ja és azóta szarakszik, amióta a procihűtő titan cooler furcsa hangokat ad indulástól számított 10-15 mpig. Olyan gigahangos helikopter-hajszárító hangot, aztán elkussol. -
gyimo666
tag
ja, és a gta hangja is megy+ minden más game hangja jó csak ut2003 és battlefield szarakodik néha!
-
gyimo666
tag
ha lenne, nem menne a winamp és a counterstrike hangja sem
-
gyimo666
tag
Config:
Abit Bl7 -i845
P4-C 1,7 Ghz
512 Mb Sdram
Inno3d Tornado Geforce 4 Ti 4200
Alaplapi AC 97 kompatibilis hangkártya -
gyimo666
tag
Csá! Nekem meg az van AbitBl7-en AC97-tel egy idő óta UT2003-ban indítok game-et, és 10 mp múlva elmegy a hang. Vindóz meg azt mondja eszközkezelőben (vinfos ökszpé), hogy az eszköz nem felel, és reboot-ig nincs hang. A Battlefileld1942-vel is ezt csinálja. Wifos reinstall után. Driver nem lehet gond, mer már fél éve a winfos alapdriverrel jól műxik.....
Plíz help!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged