Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
-
SaNyEe
aktív tag
Az lehet, hogy az elem egy pillanat alatt lemerül amit át akartam tenni a másik lapból a feljebb említettbe, mert visszaraktam és most az sem óhajt menni :(((
Ezt nem hiszem el!
Ugye nem lehet kétféleképp betenni egy ki****ott elemet az alaplapba. Illetve annyira kell csak odafigyelni, hogy a pozitív jelölés nézzen felfelé nemde? -
SaNyEe
aktív tag
Az nem frankó ha egy másik lapból veszem ki az elemet?
-
SaNyEe
aktív tag
Hi.
Múlt héten a régi AT-s PI-es gépem egyszercsak elkezdett írogatni ilyen üziket, hogy CMOS battery low, utoljára pedig, hogy failed.
Most ott tartok, hogy nem akaródzik elindulni a cucc, bármikor bekapcsolom, nem indul el. :O
Kivettem az elemet, aztán kicseréltem egy másikra de azzal is u.a. volt a helyzet. Mi lehet a baj?
Lécci segítsetek. Sürgős!
Aktív témák
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest