Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
magyar1997
tag
Terhelés közben a TMPIN1, TMPIN2 felszokott menni 60-65 fokra...
-
magyar1997
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a chipset túlmelegedés(alaplap) okozhat e olyasfajta problémát, hogy először elkezd 1-2x be-be akadni a hang, majd teljesen lefagy az egész rendszer?! Mindig nyáron jön elő a probléma, amikor is a szobában (29-30fok van..) Az alaplapom: alaplap. Legutóbb, mikor szereltem a gépet, akkor véletlenűl hozzá értem a hűtőbordához, és éreztem hogy eléggé meleg.. olyannyira, hogy kb 1-2 másodpercig tudtam ott tartani a kezemet. Kérdés, hogy akkor vajon ettől lehet-e a fagyás probléma? A CPUID HW monitorral, melyek lehetnek az alaplapi hőmérsékletek? Előre is köszönöm a segitséget!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest