- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Adi
senior tag
_Elvileg_ a BX chipset kezeli, de ezzel én is megszívtam, mert a saját építésű serverem is végül csak szimpla ECC-ssel volt hajlandó menni, pedig Szupermiki lap van benne. Tyannal, Asusszal és DTK-val több szerencsém volt, azok a felét látták. :)
Esetleg valami VIA cuccal próbáld meg, nem tudom, hogy ezek mennyire szeretik, esélyed még az Intel GX-szel van, ami ugyan régi, de serverkbe szánták. A ServerWorks neked nem hiszem, hogy jó, mert van olyan erre épülő lap emlékeim szerint, amin pl. AGP nincs is, illetve amin van, az se jeleskedik vele sebességben (merthogy serverben ugye minek AGP...).
De a legnagyobb gond az, hogy a Mistrálban vetted, bár így utólag könnyű okosnak lenni. Kicsit körül kellett volna nézned előtte hw-es fórumokon, szinte mindenhol szidják őket. Gondolom nem alaptalanul.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- YouTube
- Apple MacBook
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest