- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
Egyébként márkásabb lapoknak vinni kéne az ECC RAM-ot simán...
-
Jah a Mistral azért kekeckedik mert sok cuccot vittek vissza tuning és egyéb okok miatt főleg AMD cuccot (erre egyébként egy oldalon fel is hívják a figyelmet az árlistájukon) így vagy náluk kell beszereltetni és akkor nem szólhatnak vagy nagyon vigyázni kell...
-
Adi
senior tag
_Elvileg_ a BX chipset kezeli, de ezzel én is megszívtam, mert a saját építésű serverem is végül csak szimpla ECC-ssel volt hajlandó menni, pedig Szupermiki lap van benne. Tyannal, Asusszal és DTK-val több szerencsém volt, azok a felét látták. :)
Esetleg valami VIA cuccal próbáld meg, nem tudom, hogy ezek mennyire szeretik, esélyed még az Intel GX-szel van, ami ugyan régi, de serverkbe szánták. A ServerWorks neked nem hiszem, hogy jó, mert van olyan erre épülő lap emlékeim szerint, amin pl. AGP nincs is, illetve amin van, az se jeleskedik vele sebességben (merthogy serverben ugye minek AGP...).
De a legnagyobb gond az, hogy a Mistrálban vetted, bár így utólag könnyű okosnak lenni. Kicsit körül kellett volna nézned előtte hw-es fórumokon, szinte mindenhol szidják őket. Gondolom nem alaptalanul. -
-
Ato
csendes tag
Sziasztok !
Tudna nekem valaki segíteni, hogy milyen alaplapot vegyek, ami felismeri és elfogadja a reg ECC-s SDRAM-ot. Ugyanis vettem ilyen memóriát de csak felét ismeri fel az Abit alaplapom. A boltban (MISTRAL - suxx!) nem veszik vissza, noha ők sem tájékoztattak vásárláskor (márkás PC133 SDRAM-ot kértem...), hogy mivel ez dualbank-os, nem fogja látni minden alaplap. Amit keresek, az egy minőségi, akár duálprocesszoros ATX-es alaplap PIII processzorhoz, ami nem igazán szerver kivitelű (legyen rajta AGP, USB, infra) hanem inkább otthoni, de megbízható kivitel.
Köszönök minden tanácsot !
Ato
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 24 Hours of Le Mans
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilhasználat külföldön
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest