- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
Tacabro
újonc
Nem tiltottam le,próbáltam már azt is hogy,átálitottam a biosban h alaplapi legyen a vga meg h pci legyen az elsóődleges,meg azt is hogy automatikus
-
Tacabro
újonc
Sziasztok,segitséget szeretnék kérni,ugyanis 1 hónapja bedöglött a videókártyám.Az egész ugy kezdödött h játék közben megállt a kép és végül teljesen elszált a kártya!Ezekután beleraktam tesóm kártyáját a biztonság kedvéért hogy az alaplapnak nem lett-e baja,és szerencsére tökéletesen müködött minden ,nemvolt semmi probléma igy hát rákötöttem az alaplapi vga kimenetre hogy legalább internetezni tudjak! Késöbb kb 3-4 hét mulva megjött az uj videókártyám és nem ad képet vele a számitógép,kipróbáltam tesóm kártyájával amivel már próbáltam rögtön a hiba után és szintén nem adott képet
Lehetséges lenne hogy elszállt az alaplapon a vga port? Tanácstalan vagyok mi lehet a probéma! Ittvannak a gép tulajdonságai:
- Intel core i3 540
- 4gb ram
- gigabyte H55M-S2V (socket 1156
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Router gondok
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest