- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Üdv!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témában feltenni:
Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Ezt a topikot pedig zárom.
-
lizzzzzzy
lelkes újonc
Kiesett a Samsung A54 telefonom a zsebemből. A kijelzőn még látszódtak halványan a dolgok, de használni nem tudtam, illetve az üveg megrepedt. Gondoltam, hogy kijelzőcsere lesz. Majd közölték, hogy "alaplap csatlakozója leszakadt, ezért javíthatatlan". Ez mondjuk nem értem, hogyan történhetett, illetve, hogy miért nem lehet megjavítani, mikor alaplapot is cserélnek, bár nem éri meg. Elvittem egy másik helyre, ott is ezt mondták, meg hogy senki nem foglalkozik ilyennel és vegyek új telefont. Kicsit kiakadtam ezen. Szívesen fogadnék tanácsot olyantól, aki kicsit jobban ért hozzá, hogy mit lehetne tenni. Vagy engedjem el ezt a telefont?
Aktív témák
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest