Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
Agressor1
tag
Szerintem a processzort is nezd meg, olvaszd le a tetejerol a muanyagot, aztan forraszd ossze par labat, mert szerintem ott is lehet valami baj, ja, hogy melyiket? hat amelyik szamodra gyanus.. :) Ha nem jo, vagd el oket es probalkozz masik kettovel, nem is tudom, hany laba is van egy procnak? :)
-
Agressor1
tag
Jaja, hat majd valamit ossze kene ganyolni az alaplapon, szerintem ugy csinald, hogy a forrasztopakat jol odanyomod, hogy jol felforrosodjon az alaplap azon a reszen, ahol elszakadtnak veled a vezeteket es leolvadjon a muanyag 10 forintos nagysagban, aztan onnan mar latod rendesen, hogy hol szakadt el.. ezt a muveletet addig ismeteld, mig meg nem talalod a szakadast... :) A vegtermeket pedig tedd be a kuka aljaba nehezeknek :)
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELKELT!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Jackson elektromos gitár
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest