- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
kristof2484 #1 üzenetére
-
elfelejtette
veterán
válasz
kristof2484 #1 üzenetére
-
kristof2484
újonc
A memória DDR4-es, elnézést kérek!
-
kristof2484
újonc
Sziasztok! Olyan problémám van hogy az előző tápegységem már nem muzsikált olyan jól mint kellett volna ezért cserélni szerettem volna egy újra. Mivel nem voltam annyira jártas tápegységek terén ezért úgy voltam vele onnan kérek tanácsot ahonnan a számítógépet is vettem...
Természetesen a régi táp még bírta de idő kérdése volt hogy meddig. Miután kiszedtem a régi tápot és az újat csatlakoztattam egyáltalán nem adott le áramot ami sajnos még mindig így van. Rengeteg videót néztem, cikket illetve fórumot olvastam, de sajnos nem jutottam előrébb. A régi táp visszakötése után se ezt szeretném hozzátenni.
A kábeleket már nagyon sokszor megnéztem ott nem találtam hibát minden jó volt csatlakoztatva. A tápot leteszteltem és az teljes mértékben kapott áramot külön. A tápegységnek egyébként nincs hátul kapcsolója csak egy RGB színváltoztató gombja... Megnéztem a Power SW esetleg és a hasonló kábelek jó helyre vannak csatlakoztatva vagy sem de ott se találtam hibát.
Úgy gondolom hogy az alaplap mehetett tönkre de nem vagyok benne biztos. Már nagyon sok féle opciót kipróbáltam de egyikkel se jutottam előrébb.
Esetleg valami javaslat mi lehet a probléma?
Számítógépem leírása:
CPU: Intel Core i5-6400
GPU: GTX 1060 6GB
RAM: 16 GB DDR3 (Most fejből nem tudom a márkát, csatolni fogom még MA)
Új Tápegység: Kolink Core 500W 80+ Bronz
Alaplap: ASRock B150M Pro4
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest