- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- BlitzWolf termékek topicja
Aktív témák
-
fecosrac
tag
Megnéztem a BIOS-t, és ránézésre minden rendben van sőt DEFAULT-ra állítottam és így sincs változás.
-
fügike
senior tag
Én egyszer próbaképpen átkapcsoltam a BIOS-ban egy lehetőséget, valami ''kompatibilis mód''-ra. Úgy belassult a gép, hogy szinte tuti, hogy csak 16 biten ment! Vagy fél óra kellett - szó szerint - míg bejött az XP. Visszakapcsoltam, oszt jó!:)
-
fecosrac
tag
Azért jó lenne kitalálni valamit. Engem már qrvára idegesít a dolog és biztos vagyok benne, hogy csak valami kis egyszerű dolog lesz az egész (pl. vmi a BIOS-ban).
-
fecosrac
tag
Én nem berheltem semmit, viszont a PC boltban tették be a cuccokat és fel a windowst is. Ők nem tudom hogy miket állítottak át de csak értettek hozzá (legalábbis eddig azt hittem) a BIOS-ban viszont nyúlkált a srác.
-
bdav
őstag
még1 felesleges kérdés: virtuális memória beállítást nem berhelted ugye?
-
fecosrac
tag
Jó, jó, de mondom hogy nem vágom a BIOS témát és nem akarom elbaszni sem. Légyszi kicsit pontosabban add meg hogy mit és hogyan.
-
fecosrac
tag
Ja és XP-m van!!
-
fecosrac
tag
A memória 512M DDR, gépet pedig nem váltottam. Csak alaplapot cseréltem (ezelőtt ASROCK-om volt, P4), meg proci (eddig: 1,7GHz Celeron). Most is Celeron van benne csak 2,4GHz. A memória eddig is jó volt és szerintem ilyen váltás után gyorsabbnak kellene lennie nem szaggatnia kéne.
-
bdav
őstag
1. kérdés: milyen gépröl váltottál erre, hogy a lassulást érzed?
2. vinyokkal minden OK (milyenek, jol vannak bekötözve, stb...)?
3. mennyi / milyen gyors / hibátlan (memtest) ram van benne
4. milyen windoz? -
fecosrac
tag
válasz
strike-force #3 üzenetére
Videókártya: Inno Geforce FX5200, az alaplap drivert feltettem a saját cd-jéről is + töltöttem is le hozzá. Én BIOS problémára gyanakszok, az nem lehet?
-
-
fecosrac
tag
Alaplapot cseréltem ASUS P4S800-ra, illetve procit 2,4GHz-es Celeronra.
Ezt követően újra telepítettem a windowst és az alaplap valamint természetesen a videókártya drivert is. A BIOS-ba nem nyúltam mert nem értelk hozzá. Azt történt, hogy azóta a gépem teljesítménye szokatlanul gyenge, olyannyira hogy ez látványos szaggatásban nyilvánul meg (pl. játék közben, de egyébként is komolyabb műveleteknél). Kérem segítsen valaki.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest