- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Mert az alaplap volt a kérdés. Az biztos, hogy videokártyát legalább 1x cserélnie kell. Arra azért kiváncsi vagyok, mennyire megy az UT2003 egy 300-as cerkán. Annak a procinak már nem sokat számít, hogy GF4Ti, vagy Radeon 9800 van-e benne. Amúgy nekem kb 5 éves a videokártyám (s3Trio 4MB ram) és a Warcraft 3 elindul rajta. Fut, bár nem túl élvezhető.
Kisebb gépigényű új játékok biztos fognak menni rajta. De majd 2005-ben -az akkorra már a tökélyre fejlesztett keresővel- visszalátogatunk ehhez a topichoz, és mosolyogva olvassuk a bárgyú hozzászólásainkat :)) -
Dalai Láma
őstag
Attól függ, mit akarsz csinálni rajta. Ha alegmenőbb mp3-akat akarod csak hallgatni, ahhoz egy 200-as gép is jó, azok meg már elég régen voltak, és még azok is jók lesznek erre 5 év múlva.
Ha azt nézzük, hogy a Doom3-hoz a mai csúcsgépek azok, amik valamennyire megfelelnek, és a legjobb kártyákon fut csak el, akkor nem valószínű, hogy egy doom3-nál újabb játék, (ami persze jobb és szebb lesz a doomnál) el fog menni egy mostani csúcsgépen. Vagy talán, de az még mindig csak 1-1,5 év. Te meg a 3 év múlva megjelenő játékkal akarsz játszani.
Lehet, hogy mégsem lesz elég hozzá egy mostani alaplap? A foglalat miatt, és mert ne mfogsz tudni nagyobb procit tenni bele, nem. Wordözni viszont simán lehet majd vele. Én a Red alert 1-et nyomom, és tök jó. Csak unalmas, mert mindig én nyerek. -
Dalai Láma
őstag
hoopsz, ilyet én is hallottam errefelé. Szívás. Akkor vegyél egy C64-et. Az arra írt játékok tuti nem fognak akadni. commodore-on nekem még a legújabb játékok sem szaggattak soha. ÉS az alaplapját sem kellett cserélni, még mindig az van benne. A provi hűtés nélkül elmegy benne simán.
-
Dalai Láma
őstag
szerintem mindenképp érdemes várni vele. Ha most megveszel egy socketA-s lapot, abba max a 3200+-os Bartont tudod beletenni, és ez lesz a max. Jobb procit soha ne mfognak gyártani bele. Talán 10 év múlva a VIA a 6Ghz-es prociját.
Intelben ne is gondolkodj. Náluk még nem volt 4 évig ugyanaz a foglalat. De egy ideje 2 évig sme húzzák. Mindig van valami változtatás. -
Dalai Láma
őstag
van. a most kapható legjobb. egyébként nekem minden alaplap kb ennyi időre szól. a mostani sem egy erőgép már, de azért sem fogom lecserélni! jó ez így nekem. most az a szar, hogy az amdk7 meghal, fejleszteni nem lehet. A P4-nél is új tokozást fognak bevezetni, szóval provccbővítés nem lehet. amit tehetsz: vársz az Athlon 64-re (van ennek már valami új neve, vagy ez az? ), talán ez a foglalattípus hosszú életű lesz, úgy mint a 462-es. Akkor nem lesz túl negy gond, egy nagyobb procival menni fog talán a 2 év múlva megjelenő játék is. Főleg, ha 64 bitesre írják.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged