Aktív témák
-
martona
csendes tag
válasz
FehérHolló #4 üzenetére
Bocs - új vagyok itt, nem tudtam a 204768-os topicról. Megkérdeztem ott is, gondolom akkor ezt most lehet zárni/törölni.
Izé, FehérHolló - 100% biztos vagy abban amit állítasz? Én úgy tudom, hogy a PCIe szempontjából tökmindegy hogy videokártya vagy RAID kontroller van a slotban, és ez a konfigurációs limitáció abból adódik inkább, hogy hány ''sáv'' van a chipset PCIe switch-ében. Ez pl. az Intel 975x-nél 22, míg az új nForce-ban 40 (ezért is tudja az említett MSI board azt, amire perpillanat szükségem van). -
martona
csendes tag
Építek egy gépet, és a megfelelõ alaplapot keresném... hátha tud valaki hozzászólni.
A követelmények:
1333 FSB (QX6850 proci támogatása)
DDR2 1066 memória támogatása
2db x16-on müködõ PCI-E slot
Az utóbbira azért van szükség, mert szeretnék egy x16-on müködõ videokártyát és egy x8-on müködõ SAS RAID kártyát (Areca) használni. A legtöbb jelenlegi chipset olyan, hogy ugyan vannak x16 méretü slotok, de vagy x16/x4 sebességgel, vagy x8/x8 sebességgel müködtetik a hardvert. Nekem olyan kéne, ami tudja az x16/x8-at legalább.
Van valakinek valami ötlete? Én az MSI P6N Diamond-t nézegettem, ez majdnem jó is lenne, de DDR2-800-at tud csak.
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mazda topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest