- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Akkor ha már a fórumtársak többé kevésbé kedvesen útba igazítottak, akkor én zárnám is ezt a topicot
-
FehérHolló
veterán
Nincs semmi baj, újoncokat nem leoltjuk, csak segítjük.
Utánanéztem egy kicsit, az a lap, aminél ki van kötve, hogy ha 1 kártyát akarsz bedugni, akkor az XY slotba dugd, annál nem megy a kettő 16-os kártya egymás mellett x16-on. (Másik alaplapról, ahol nincs kikötve, nem tudok nyilatkozni.)
Bocs, hogy félreinformáltalak! -
martona
csendes tag
válasz
FehérHolló #4 üzenetére
Bocs - új vagyok itt, nem tudtam a 204768-os topicról. Megkérdeztem ott is, gondolom akkor ezt most lehet zárni/törölni.
Izé, FehérHolló - 100% biztos vagy abban amit állítasz? Én úgy tudom, hogy a PCIe szempontjából tökmindegy hogy videokártya vagy RAID kontroller van a slotban, és ez a konfigurációs limitáció abból adódik inkább, hogy hány ''sáv'' van a chipset PCIe switch-ében. Ez pl. az Intel 975x-nél 22, míg az új nForce-ban 40 (ezért is tudja az említett MSI board azt, amire perpillanat szükségem van). -
-
martona
csendes tag
Építek egy gépet, és a megfelelõ alaplapot keresném... hátha tud valaki hozzászólni.
A követelmények:
1333 FSB (QX6850 proci támogatása)
DDR2 1066 memória támogatása
2db x16-on müködõ PCI-E slot
Az utóbbira azért van szükség, mert szeretnék egy x16-on müködõ videokártyát és egy x8-on müködõ SAS RAID kártyát (Areca) használni. A legtöbb jelenlegi chipset olyan, hogy ugyan vannak x16 méretü slotok, de vagy x16/x4 sebességgel, vagy x8/x8 sebességgel müködtetik a hardvert. Nekem olyan kéne, ami tudja az x16/x8-at legalább.
Van valakinek valami ötlete? Én az MSI P6N Diamond-t nézegettem, ez majdnem jó is lenne, de DDR2-800-at tud csak.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest