- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Passz, lehet kifogyott a táp a talajból...
Cyperus szerintem mehet, bár el fog feküdni, simán hoz 40 centis leveleket. Crypto spiralis detto, de azt talán egyszerűbb alacsonyabban tartani ha a nagyra nőtt leveleket egyesével leszeded róla karbantartáskor."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
-NoVa-
addikt
Green Aquába akkor is érdemes elmenni, ha nem csilliárdért akarsz high tech aquát. A RO vízre átállásról a low tech kavicsos talajos zöld növényválasztáson át a baktériumkultúrákig és vízparaméterállításig, gyógykezelésekig sok hasznosat tanultam tőlük.
Nálam nincs CO, automata etetéssel fut, és a párolgáson felül inkább csak 2-3 hetente iktatok be 30%-os vízcserét. Mióta kezeltem fonálalga ellen a vizet még nyáron, és kiirtottam minden fertőzéses / gombás cuccot, sok más dolgom nincs vele, mint nézegetni, meg kirakni a csigákat a skimmerből, ha szörcsög.
Vettem egy PPM mérőt, abból jól látszik, mikor kell vizet frissíteni, mennyire van túletetve az állomány, azzal egyensúlyozok. "Sajnos" a garnélaszaporulat és a csigák mellett az Endler guppik is jól érzik magukat, és hajlamosak kitölteni a rendelkezésre álló teret. Ott még bele kell nyúlnom az egyensúlyba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Yettel topik
- Külpolitika
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget