- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
Daywalker #21089 üzenetére
jóóólvan már. most rakja majd össze az akit. örül neki nagyon és kicsit csavarja a szavakat. megbocsájtható, nem?
erre valaki?
közben felkavartam az álló vizetszóval megmozgattam az aljzatot. rengeteg cucc volt benne. nagyon apró, kis mikroszkópikus dzsuva. hagytam, hogy a szűrők dolgozzanak közben és kiszedjék. sikerült. a belső szűrő perlonját ki is kellett mossam, mert már alig forgatta a vizet.
aztán... van... vagyis volt egy vasfa az akiban. eléggé elfogyott. mint anno a kókuszhéj
nem sok maradt belőle. sok darab elmállott, letördeltem róla. dobjam ki a fenébe és rakjak be helyette újat?
az anci nagy kedvence.
elkezdtem lealgázni mindent. a carbo-t is elkezdtem adagolni. jövő héten a szűrőanyagok is megjönnek.
tápozásra mit javasoltok? mennyit és milyen időközönként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest