- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
DoubleD
aktív tag
-
DoubleD
aktív tag
-
DoubleD
aktív tag
Nem tetszik ez nekem.
Egyrészt a creative - mintha csak szégyellné a régebbi vasakat - minden ''régebbi'' hangkártya leírását leirtotta az oldaláról. Az amiknak készült oldalon van némi szöveg. A tudásbázisuk meg ótvar. Nade.
A legtöbb helyen ezt írják:
With the ability to connect to Dolby® Digital and multi-channel digital speaker systems or analog audio devices, you can experience true 5.1 surround sound with all PC audio entertainment.
Lassan kezdek belenyugodni, hogy az én kártyám nem is az a kártya, erre itt oltanak.
Nem ismertek olyan oldalt, ahol legalább beazonosíthatnám, mi is szól mot a gépemben? -
DoubleD
aktív tag
Bagyula, a digit kimenethez a hangfallal együtt kaptál kábelt, ugye?
Mert az az igazság, hogy jelenleg 3 jack dugó várna idehaza hangjelekre (értsd: nincs sb digit kábelem). Namost a szoftver engedne egy olyan feature-rt, hogy ''digital out only'', de ha (csak a kipróbálás végett is) bepipálom, akkor sem jelenik meg sehol az 5.1-es leosztásnak még a lehetősége sem. Kvázi nálam szerintem digi kábel/hangfalszett esetén sem lehetne előcsalni AC3-as hangot, yól mondom? -
DoubleD
aktív tag
Kommersz egy cím :)
Az a problémám, hogy van egy 6 csatornás Live! Value kártyám, amiből NEM lehet előcsalni az ominózus sub/cent sávokat. Tudniillik már a meghajtóprogram sem enged mást beállítani, mint füles/2/4 csatorna, vagy digital out only. A driver cdn ez áll: SB Live! 1024, a kártya _valószínű_ value, a kimenetek kilóra megvannak, szép szinesek, a chip 10K1-es. Van ötletetek, mi a gond?
Ja, és ezen felül - bár ha a meghajtó nem engedi, akkor minek is - próbáltam dugdosni a 3db jack kábelt a kimenetekbe, de semmi. Szintúgy nem hatott Yutani süti meghajtóprogramja sem... .
Nem is 5.1?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Eredeti játékok OFF topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Gépalkatrész csomag Ryzen 5, RX 580, B450 alaplap, 16GB RAM, ház + ajándék hűtő
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest