- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Nekem egy HD458 van, Apple telóval nem használtam még. Én igazából úgy vagyok vele, hogy a fő termékek (Iphone, Mac, Ipad) jók, de a kiegészítőknél néha tökön lövik saját magukat az árazással. Mondjuk itt keleten minden drága, de én pl. bérből és fizetésből nagy nehezen megvennék egy Iphone-t, nem költenék el még egyszer annyit egy fejhallgatóra, akármennyire is Apple. Valamelyik fülest még inkább bevállalnám. Nálam már ott megbukik, hogy jack-el nem használható "analóg" eszközként, míg a Sennheiserem igen.
Ugyanez a VR szemüveg, biztos nagy élmény, de az árából még Amerikában is kijön egy komplett Apple-ökoszisztéma.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
viragdani01 #3 üzenetére
Emlékszem, említetted ezeket a típusokat mikor privátban kértem tanácsot. Mondjuk hardverben elég messze vannak ettől de sok csodát szerintem apple sem tud művelni.
A Pro-nál viszont az nem semmi, hogy hallókészüléknek is jó. Bár a 100+ ezres árával nem tudom hol van abban a mezőnyben....
-
bollokcs80
Korrektor
Dani, nagyon kíváncsi leszek a véleményedre az AirPods zajszűrésének hatékonyságával kapcsolatban. Ha jól vettem ki a korábbi tesztjeidből, ez a funkció az on-ear füleseknél nem túl hatékony. Kíváncsi leszek, almáék meggyőznek-e az ellenkezőjéről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Nintendo Switch
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Assetto Corsa EVO
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest