- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
elprimo #12847 üzenetére
kizárólag itthon ra kell, hordozhatosaga ,tömege ,mérete , teljesen mind1.
Pont ilyen célból nem érdemes power bankot venni, egyszerűen 0 értelme van neki. Pont a lényegét veszti el az egész.vagy jobb lenne ha lenne neki dedikált hálózat ami folyamatosan adja neki az áramot
Szerintem a power bankok úgy működnek hogy vagy őket töltőd vagy róluk töltesz, a 2 együtt egyszerre nem tudom hogy kivitelezhető-e. De tényleg semmi értelme power banknak.Én a helyedben egy ilyet vennék -> https://blitzwolf.hu/4-portos-USB-tolto-BlitzWolf-BW-PL1-40W-4-portos-U Bele van dugva az összes kábel folyamatosan, az eszköz is bedugva maradhat, és töltés esetén csak rádugod a kábelre az eszközt és kész. Csatlakozás nélkül max azokat az eszközöket fogod tudni tölteni ami tudja a Qi töltést pl. Ezt csak azért írom mert írtad hogy -> Nem akarom ki be húzni belőle az USB kábeleket töltés esetén , ez érvényes maga az eszköz , illetve a többi eszköz toltesere is
Vagy vannak spéci töltőállomások amik esztétikusan néznek ki, viszont baromi drágák. Ilyen van pl. a Leitz-nek vagy a Satechi-nek.
https://ikiegeszitok.hu/leitz-complete-univerzalis-asztali-tolto-feher.html
https://stylebolt.hu/satechi-7-port-usb-toltoallomas-2-type-c.html -
jozsi252
veterán
válasz
elprimo #12845 üzenetére
Neked olyan dologra van szükséged amit szerintem 2019-ben még nem találtak fel.
iPad és audio eszközök töltésére van szükséged ez tiszta idáig.
-Gondolom olyan hálózati adaptert keresel ami 5V-os és tudja a gyorstöltést. Ha egy iPhone-t iPad-et Macbookot akarsz nagyon gyorsan feltölteni akkor USB-C-t tudó Power Delivery szabványt támogató adapter kell.
- Ha feltöltött mindegyik lekapcsol, nem kell attól tartanod hogy túltölti az adott eszköztilletve maga az eszközt is gyorsan lehessen feltölteni - Power Bankot keresel akkor most?
legyen rajta be/kikapcsolo gomb, mutassa mennyi van az akksiban, illetve ha létezik ilyen gombbal lehessen választani hogy maga az eszköz mikor kapjon áramot Még ha gombbal is lehetne ki be kapcsolni akkor is folyamatos összeköttetésnek kell lennie az adott töltő és készülék között
Igazából tudni kellene hogy pontosan mire van szükséged? Amit leírtál az egyszerűen túl komplikált, nem teljesen értem hogy miért jó ha az adott eszközök folyamatosan a töltőn lógnak, és gombbal tudod ki be kapcsolni a töltést? Nem akarod ezeket az eszközöket egyáltalán hordozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Robogó, kismotor
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest