- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mísz
csendes tag
Idézet a topic első hozzászolásábol, amely azt részletezi, mi célt szolgál ez a topic:
Ha valaki az üzlet során számodra anyagi kárt okozott, amiért fekete ponttal jutalmaznád, vagy pusztán inkorrektnek tartod és szeretnéd, ha ennek nyoma maradna, annak helye az Akikkel jó vigyázni üzletelés során! topicban van.
Te mint moderátor nem értesz egyet a topic céljnak leírásával és felulbírálod azt?
Az inkorrektségéhez további adalék, hogy az előbb kuldött privátot, amelyben közölte, hogy a nekem ígért 2 GHz-es processzor már nincs meg neki. Hozzátenném, amikor privátban beszélgettunk, akkor még megvolt neki. Ez azt jelenti, hogy ideígérte nekem, majd eltűnt, és mire újra megjelent, másnak adta el a nekem ígért processzort. Ez pontosan olyan info, amelynek megosztásáért ezt a topicot létrehozták.
Joces: Nem szukséges anyagi kárt okoznod ahhoz, hogy itt írjak a linkségedről.
-
mísz
csendes tag
Ezúton is elnézést, bocsánatot kérek, amiért elírtam a nevét. Meglep, hogy az egész dologban ez az egyetlen, amit kifogásolhatonak látsz. A vevő hulyére vétele és a linkeskedés akkor szerinted normális dolog.
Szerk.: Sok elado kiírja a telefonszámát. Ha ő nem teszi, az ő dolga. De az link dolog, hogy kétszer is elkéri az én számomat, de a sajátját nem adja meg. Hab a tortán, hogy mégsem telefonál, se nem uzen.
-
mísz
csendes tag
Jocesz: Anyagi kárt nem okozott, de inkorrekt, megbízhatatlan és link eladónak bizonyult. A részletek:
28. december 19-én privátban tegnap megbeszéltuk, hogy még aznap elhozza a kért processzort a 6-os villamos Budafoki úti megállojához. Fél ötkor privátban elkérte a telefonszámomat, én meg is adtam neki. Ő nem adott telefonszámot. Kérdeztem tőle, mikor jön, erre már nem válaszolt.
Este negyed nyolckor privátban megint elkérte a telefonszámomat, amit újra megadtam neki, de ő ekkor sem írta meg a számát. Újra megkérdezte, jo-e nekem aznap és mikor találkozzunk, mire írtam, hogy jó, 15 perc alatt bármikor ott tudok lenni a megálloban.
Erre már nem válaszolt és nem is telefonált. Most 20-án 15 óra múlt, de se nem telefonált, se nem írt privátot. Az adatlapján látható, hogy ma többször is járt a prohardveren.
Szerk.: Az ő száma az adatlapján sincs megadva.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest