- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
.:Kristian:. #11754 üzenetére
Most nézem, hogy anno nem adtam feketét Gabex07 "barátomnak".
Most pótolnám: jó nagy feketét kérnék bevésni Gabex07-nek a telefonos csalás miatt, amit még anno leírtam.
Az ügy még mindig húzódik, bírságra adtam, de Fazekas Gábor egyszer sem jelent meg.
Jelenleg elfogatóparancs van ellene, szóval aki netán üzletel vele, előtte vegye fel a rendőrséggel is a kapcsolatot!
Szebb jövőt. -
addikt
válasz
.:Kristian:. #11760 üzenetére
Írtam tegnap a cégnek ahol dolgozik, hogy milyen egy megbízhatatlan embert alkalmaznak és, hogy a saját érdekükben térítsék jobb belátásra.
Délután 2kor meg ír a srác, hogy adjak egy számlaszámot holnap (azaz ma) visszautalja a zsét.
Még eddig nem jött semmi... -
addikt
válasz
.:Kristian:. #11756 üzenetére
Tegnap délután küldtem neki egy sms-t, hogy vagy utalja vissza a zsét vagy küldje a telefont különben megyek a yardra feljelenteni. Érdekes módon 2 percen belül tudott válaszolni, de mikor egész délelőtt hívtam nem vette fel a telefont. Azt írta, hogy majd este küldi a bizonylatot (azóta is jön).
-
addikt
válasz
.:Kristian:. #11754 üzenetére
Tegnap óta nem reagált semmit, ma is hívtam vagy 4x de nem vette fel.
Úgy tudom ma még van posta, jövőhét hétfőig várok, ha akkor se jön csomag feljelentem.
33e Ft-om van nála. [link]
Kerüljétek el! -
cigno18
csendes tag
válasz
.:Kristian:. #3488 üzenetére
na figy apafej edig akivel üzleteltem mindenkinek irtam visza még annak is aki már akkort irt amikort már nem volt meg de szoltam neki akkort is ugyhogy ne akkarj engem feketén lejáratni mert 1 embert téged kihagytam okés és ha VAGY OJAN BOLOND HOGY IRZ 3-4 ÜZIT ÉS NEM IROK KAPCSOLHATNÁL JO EZÉRT NEM VAGYOK MEGBIZHATATLAN OKÉ???,JA ÉS ENM EGYEZTÜNK MEG SEMIBEN MERT TUDOMÁSOM SZERINT MÉG A CIMEM SE ADTAM MEG
ugyhogy ne terjeszd másnak a roszhirét kis csávo
na csá
-
duli
tag
válasz
.:Kristian:. #3488 üzenetére
Én találtam neki két hirdetését is ami kicsit "fura". Természetesen az azokra küldött PÜ-kre sem válaszolt.
Aktív témák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Házi hangfal építés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest