- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Pityesssz #14562 üzenetére
nos csináltam képeket a csodálatos kártyákról:
így lett becsomagolva a 10db kártya
egyik szép állapotban lévő kártya
kiemelem a nem kókányoltak mondatot a válaszodból
külön köszönet az extra hűtőért amit küldtél, enélkül nem tudtam volna élni
és még egy GPU ami szarrá van ütveszóval ennyit a "csíkozó" kártyákról
-
válasz
Pityesssz #14555 üzenetére
Nem vitatkozom veled többet, este ha lesz időm és lefotózom, de min változtat ez? SEMMIN! ide legalább kirakom hogy mindenki láthassa hogy mennyire korrekt ember vagy.
1. Nem alkatrésznek hírdetted meg.
2. hamis hibaleírással (csíkoz, ez volt mindegyik kártya mögé írva), egy szót sem említettél róla hogy hűtő nélküli kártyákat küldesz, és közben fingod nem volt róla hogy mik a hibák, nem is tesztetlted őket (gyanítom hogy valahol összekukáztad őket és így árultad őket)
3. ahogy megjött a doboz úgy is hagytam felesleges nekiállni mert mindegyik sérült (priviben azt mondtad egyik sem sértült)
4. Ha nem értesz hozzájuk, akkor úgy rakd fel hogy nem tudod mi a baja és nem tudod milyen állapotban vannak
5. Ez milyen szar duma hogy küldtél + hűtést, a saját hűtését raknád hozzá az még érne is valamit, küldtél egy db 7300gs karhoz tartozó hűtőt ventillátor nélkül, ezért még 1ft sem ad senki, szóval ne tűntesd már úgy fel magad mint aki fófejségből még hozzácsapott egy 3. hűtőt a 10db oem hűtő nélküli kártyáhozMagyarázkodni azt nagyon tudsz,
UI: estére csak feltöltöm ide a képeket, mindenképp szakítok rá időt. remélem senki nem esik abba a hibába amibe én, és nem köt veled semmilyen üzletet
-
minika01
csendes tag
válasz
Pityesssz #14535 üzenetére
Úgy gondolom én nagyságrendekkel több komoly gépet láttam, szereltem, raktam össze, javítottam mint te. (pl Bécsben és Frankfurtban is
)És itt most nem 5000 forintos lófasz videokártyáról van szó, hanem 5000ezer eurós panelekről meg a kezedben elférő 15000 eurós alkatrészekről
Szóval a rossz összerakásról ennyit.
Még egyszer leírom, mert úgy látszik olvasni tudsz, csak nem érted azt amit olvasol: ide lehet nyomni a privátot.
Amúgy privátban nekem azt írtad, hogy 2 napig játszott vele valaki. Itt meg hogy pár órát játszottatok vele... Akkor mennyit is????
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest