- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Debrecen - Karcag még személyvonattal is kevesebb, mint 1 óra (~45 perc).
MÁV rulez...
Na jó, nem offolok többet. Meg az aláírásomban is láthatóan elfogult vagyok. És ha már vasút, és ez a topik, akkor következzen:
#434: Terminator_ fórumtárs még novemberben sértődött rám nagyon meg, szerintem 10%-ban jogosan, 90%-ban pedig alaptalanul. Az eset a lentebb leírtaknak megfelelően zajlott, az érték nem volt magas (3db működésképtelen 80GB HDD <--> 2000 Ft ).
Telefonon megbeszéltük, hogy a Nyugatiból 8:15-kor induló személyvonat utolsó kocsijából fogok 8:26-kor Istvántelek állomáson leszállni, ingben, fekete aktatáskával + nagy, fehér, Interspar feliratú papírszatyorral. Külön kiemeltem, hogy legyen ott, mert 8:29-kor menetrend szerint megy vissza vonatom, nem szeretnék feleslegesen 25 percet várni, és egyetemre is kellett mennem. Mondta, hogy ott lesz, ráadásul kerékpárral.
Megbeszélés szrint leszálltam, kicsit tébláboltam ott, ahol leszálltam, senki, sem egyedül, sem kerékpárral. Mentem egy kört a peronon, egy 50 körüli embert meg is szólítottam, csak ő volt ott, de nem az én emberem volt. Visszamentem hátra, ahol leszálltam, ott vártam, 8:31-kor késve befutott a vonatom, és felszálltam.
Már a Nyugatiban leszálltam, mikor jött tőle a telefon, hogy hol kések már. Mondtam, hogy megbeszélés szerint ott voltam. Ő látott is, amit bordó ingben felszálltam a gyorsra.
Végszó: szegény nagyon fel volt zaklatva, hogy kora reggel ki kellett - feleslegesen - bicajoznia, megértem. Állítása szerint defektet kapott útközben, és úgy is futott, hogy odaérjen. Nem ért, én pedig 2*11 percet utaztam miatta, és 5 percet vártam. Feháborodva kérdezte, hogy miért nem vártam, ha nem volt ott. Mondtam, miért vártam volna, ha megmondtam, hogy sietek, és mennem kell. Az érték sem volt nagy. Ajánlottam, hogy este még talizhatunk, de köszönte szépen a további üzletet, és mérgesen lecsapta a mobil virtuális kagylóját...
Nem állítom, hogy rossz lenne vele üzletelni, csak leírtam, mert hasonlít a másik esetre, de kissé indulatos volt akkor, eléggé rosszul esett nekem.
HGyu
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Árat emel a Spotify
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest