- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
04ahgy #14286 üzenetére
Öhm, nem akarok beleszólni, de 3 nap próba alapból jár, ha valami nem stimmel a termékkel. Legyen kisker-nagyker garis, gyártói garis vagy próba garis. Fogyasztóvédelem szempontjából: "Csak abban az esetben van 3 napon belüli visszavétel (KÖTELEZŐEN), ha a termék meghibásodott. Amennyiben nem, akkor nem köteles visszavenni."
Tehát úgy hiszem, jogos lenne az eladóra bízni a garanciáztatást.(egyébként ha korrekt ember, akkor ezt meg is teszi)
A működéssel kapcsolatos dolgokkal egyet értek, az nagyon sok volt a rendszernek egy ágra.
Ugye nem véletlenül írják rá egy VGA -ra pl. hogy milyen táp kell neki.
Laraxior: Tudom, csak leírtam, hogy ebben egyet értek 04ahgy -vel.
-
Laraxior
titán
válasz
04ahgy #14286 üzenetére
Hogyan jön össze az hogy nagy a kondi benne és leveri a biztosítékot úgyis hogy nincsen rákötve semmi? ez az egyik.. a másik meg,ha túl van terhelve akkor miért nem kapcsolt le?
Mert a 850es le volt terhelve,restartolt a gép..ugyebár ez a normális eset.
Én működőképes tápot vettem a hirdetés alapján,teljes felszereltséggel. Ennek ellenére kaptam egy működésképtelen tápot. Én sem félösszeget utaltam,hanem az egészet. hibátlan tápot vártam..és nem kaptam meg. -
ferkoboy
senior tag
Te nem mozdonyvezetö vagy?
Viccet félretéve, nem rossz 5let, csak ugyebár itt sincs garanciád arra, hogy éppségben oda is ér a csomag. És itt a hanguly azon van, hogy odaér. Mi van ha az illetönek jol jön az a kis parfüm/ alaplap,... Sehogy se tudod bebizonyítani, igy az igazad.
Ha minden ember becsületes, és korrekt, segítőkész lenne, akkor tökéletesen működhetne a dolog. -
Retekegér
MODERÁTOR
No igen, nekem is megvolt a történetem vele: [link]
Indoklása abban az esetben megbocsátható, ha igazat mondott, mert ilyenkor ugye előkerülnek a legjobb kifogások, a szívhez szólótól a sajnálatra méltóig...
Csakhát nekem sem volt mindegy, hogy egyrészt rohadt kínos volt a megbeszélt helyen ácsorogni, embereket kérdezgetni, másrészt lekéstem a vonatom, amivel suliba mentem volna... -
törölt tag
Hello Hgyu, azt hiszem, hal Te szóltál, hogy nem lesz idöd várni, mert indulnod kell vissza, akkor álltad a szavad.
Én más dolog miatt haragudtam meg rád // (emlékszel, elmondhatjuk, hogy drága volt igy az a p3 proci....) ami miatt szerintem több százezer értékü üzlet nem jött létre már...
Azért remélem hogy elöbb-utóbb kiengesztelödik, ha elöre szóltál, akkor kár sértödőst játszani...
Ez persze csak az én véleményem -
mycso
veterán
Hasonló képpen jártam Savanya kollégával.
Vettem tőle ramot, itthon 2 gépben/lapban/ is megnéztem, a memtest csak úgy ontotta a hibákat /ő is 3nap vagy 1hét garral adta/.
Persze hívtam egyből, hogy nem megy erre ő kompatibilitási hibákra, meg arra hivatkozott, hogy biztos én rontottam el. LoL
Aztán kitalálta, hogy visszaveszi, de csak jópárezerrel kevesebbért./4k/ asszem 14k volt a ram.
Aztán egy személyes találka+kisebb beszélgetés után odáig sikerült eljutnom vele, hogy 12-t visszadott.
Emiatt azóta is borzasztóan inkorrektnek tartom.
/vagy ne vállaljon garit, vagy ha vállal akkor teljesítse is/
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest