Keresés

Aktív témák

• Nowi

tag

válasz fLeSs #12990 üzenetére

mar megbocsass de ahogy latom itt te magyarazkodsz.. :U :U (plane ugy hogy azt irtad hogy ez a topic egy vicc es szarsz ra hogy mit irok ide..akkor megiscsak tudod hogy te voltal a hunyo??? )

es nem 2 naponta irtam 1 privit de nem ultem folyamatosan a gep elott , varva hogy mikor ohajtassz vaalszolni eppen..
    az hogy nekem mennyit er meg azt meg hagy dontsem mar el en.. leirtam nekem mennyit er es ezekutan TE irtal ram 2 nap utan hogy akkor vigyem el!!! :U
    ennyi erovel te is ezen problemaztal.. ja es irod hogy nem a penz miatt adod el hanem mert kell a hely, de aztan aki jon vki aki elviszi 500Ft-al tobbert es mar arra nem veszed a faradtsagot hogy esetleg elotte szolj nekem,hatha meg annyit is meger nekem a szarod...
    azt is mondtam hogy van egy masik cucc amit elhozhatok de akkor elhozom ezt mert ez kozelebb is lenne.. ergo ezt is jol tudtad. :W
    ahogy mondtam .. 500Ft-t ert a szavahihetoseged! es hidd el en se ma kezdtem itt de meg nem volt ra pelda hogy ha valakivel leegyeztettem mindent akkor 500Ft-t miatt egy szo nelkul eladjam anelkul hogy legalabb elotte egyeztessek vele ha tudok...
    (ja es egy hasonlo esetben te lennel a legjobban felhaborodva ha veled tortenne)

MINDEGY reszemrol befejeztem .. aki olvassa itt ugyis meglesz ezutan a sajat velemenye... :K

MEGBIZHATATLAN vagy ezert maximalisan jar neked egy FEKETE!!

• Nowi

tag

válasz fLeSs #12988 üzenetére

ha ohajtod bemasolom a privinket..
    az hogy megbeszeltuk egy idopontot es megadtad a cimet is miutan mondtam hogy mikor megyek erte azert szerintem eleg egyertelmu jele annak hogy viszem .. nem??

mindegy!! neked ennyit ert a szavad.. igazan gratulalok.. :C

ezt csak a tobbiek okulasara irtam.. :K

Aktív témák