- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Nowi
tag
mar megbocsass de ahogy latom itt te magyarazkodsz..
(plane ugy hogy azt irtad hogy ez a topic egy vicc es szarsz ra hogy mit irok ide..akkor megiscsak tudod hogy te voltal a hunyo??? )
es nem 2 naponta irtam 1 privit de nem ultem folyamatosan a gep elott , varva hogy mikor ohajtassz vaalszolni eppen..
az hogy nekem mennyit er meg azt meg hagy dontsem mar el en.. leirtam nekem mennyit er es ezekutan TE irtal ram 2 nap utan hogy akkor vigyem el!!!
ennyi erovel te is ezen problemaztal.. ja es irod hogy nem a penz miatt adod el hanem mert kell a hely, de aztan aki jon vki aki elviszi 500Ft-al tobbert es mar arra nem veszed a faradtsagot hogy esetleg elotte szolj nekem,hatha meg annyit is meger nekem a szarod...
azt is mondtam hogy van egy masik cucc amit elhozhatok de akkor elhozom ezt mert ez kozelebb is lenne.. ergo ezt is jol tudtad.
ahogy mondtam .. 500Ft-t ert a szavahihetoseged! es hidd el en se ma kezdtem itt de meg nem volt ra pelda hogy ha valakivel leegyeztettem mindent akkor 500Ft-t miatt egy szo nelkul eladjam anelkul hogy legalabb elotte egyeztessek vele ha tudok...
(ja es egy hasonlo esetben te lennel a legjobban felhaborodva ha veled tortenne)MINDEGY reszemrol befejeztem .. aki olvassa itt ugyis meglesz ezutan a sajat velemenye...
MEGBIZHATATLAN vagy ezert maximalisan jar neked egy FEKETE!!
-
Nowi
tag
ha ohajtod bemasolom a privinket..
az hogy megbeszeltuk egy idopontot es megadtad a cimet is miutan mondtam hogy mikor megyek erte azert szerintem eleg egyertelmu jele annak hogy viszem .. nem??mindegy!! neked ennyit ert a szavad.. igazan gratulalok..
ezt csak a tobbiek okulasara irtam..
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen autót vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen routert?
- Autós topik
- Autóhifi
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest