Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Aktív témák

• Laraxior

titán

válasz szasanyi #9352 üzenetére

1066on nem indul el... és defaulton sem stabil...ezért semmi játék nincsen fennt,csak egy alap bios. Közölnék Prime95 screent..de sajna lefagy az egész... ;] :D mondjuk olyan összeállításban még nem próbáltam hogy Q9550 és 2x1Gb ram... csak 4x1...de hamar megejtem ezt is.

• Laraxior

titán

válasz szasanyi #9345 üzenetére

Engem nem érdekel most a pénz..jelen esetben azért adtam érte amennyit :) egy jó lapot akartam magamnak. Utólagosan sem érdekel a pénz része...hálisten ebben a hónapban mondhatom ezt bátran. Az elmúlt egy hónapban majdnem heti rendszerességgel cserélgettem az alaplapjaimat, de egyikkel sem volt olyan gondom hogy azért nem ment mert hibás,hane mert nekem kissé fejlett a BIOS-a. Hozzászoktam a Giga P35ös biosokhoz. Most kapok egy ilyen lapot,örültem is mint majom a farkának,de óva intettek hogy vigyázzak ha 8GB ramot teszek bele,mert direkt azért vettem Kingmax ramokat,mert már volt tapasztalatom velük DS4ben. Mondod hogy miért nem vittem el a lapot tegnap. Hétvégén mégis honnan szerezzek egy s775ös lapot? és ne 4 napra rá szóltam hogy gond van a lappal hanem 2re!! Még mindig fenntartom azt hogy nem érdekel a lap ára,hogy mennyi volt...de egy hibátlanul működő lapot akarok! Azt meg Te sem kívánhatod hogy maradjak lap nélkül kb. egy hónapig,amig a nagyker végez a garanciával. Mert ugyanilyen lapot úgysem fognak tudni adni..ez 100%

WildBoarTeam: Corsair 650W-os tápom van... nincsen fél éve..hova vegyek ennél nagyobbat? ;] Egy 8600Gt van benne egyelőre..megkockáztatom hogy a 450es Mercurym is elvinné vígan.

• old gray

addikt

válasz szasanyi #9345 üzenetére

Ha hivatalosan garis a lap, akkor neked már nem kötelességed ezt a procedúrát elvégezni helyette, ne te boxold le a boltosokkal az egészet, viszont:

"....DE elmondtam előre (!), hogy nálam alapon üzemelt, majd utólagos kérdésre azt is, hogy korábban használt Kingston HyperX DDR2-1066 RAM KIT nálam sem ment 1066-on, a GeIL BC DDR2-1066 KIT igen..."

"utólagos kérdésre": Miután megvette a lapot, mondtad el neki, hogy a kingston nem volt hajlandó 1066-on menni a Geil pedig működött 1066-on? Mert ha már tudtad előre, hogy a Kingston-al gondok voltak, a Geil-el nem (és a Kingston rajta van a supported ramok listáján), akkor valami olyasmi konzekvencia levonható, hogy már az eladás pillanatában tudtad: nem 100%-os a lap memória-kezelése, mégsem említetted meg neki. Ha így történt volna akkor Lara eldönthette volna, hogy ilyen "előélet" utána is kell-e neki a lap avagy sem. :U

Ha tisztában voltál azzal, hogy a lap mem.kezelése nem az igazi és csak utólag mondtad el neki: gariztasd le neki a lapot, ne ő sz.pjon a boltosokkal egy olyan ügyben, amiben a garanciális csere véghezvitele nem egyszerű dolog. Ha Lara a fent írta dolgot tudta, akkor nincs mit tenni, megvette, tisztában volt a lap előéletével, a gariztatás is az ő dolga.

Szigorúan magánvélemény, nem vagyok tisztában az üzlettel, csak amit itt leírtatok, az alapján próbálok okoskodni. De mivel nyilvánossá tettétek az ügyet, így veszem a bátorságot és véleményt alkotok.

Aktív témák