- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
shteer
titán
-
shteer
titán
válasz
Szten Márs #6210 üzenetére
a telefon működik és be lehet kapcsolni
de mi bizonyítja?
de a kiegyezett zéró garancia mellett azt is lehet mondani, h így jártén ezért nem veszek használt telót már 4 éve
-
shteer
titán
az ok. annyi kellett volna - de [w] részéről akkor is csak egy felháborodásnak tartom a dolgot, nem pedig megalapozott feketepont kérésnek
[w]: én pedig csakis úgy látom, h a "hatodikán megyek egerbe, 17ó" sztem nem azt jelenti hogy 17-kor csöngetek az ajtódon és majd az általad megszabott áron megveszem, tedd félre pls
udi: ph!-n így még nem jártam, de múltkor vaterán nyertem aukciót, az első átvételt az eladó lefújta személyes okokra hivatkozva, a második előtt meg eladta másnak arra hivatkozva h nem mentem érte
ha lenne időm most ilyetmire, pereltem volna egyből
-
shteer
titán
válasz
cowboy_bebop #5712 üzenetére
ha nem tetszik nem kell venni tőle - vegyél egy egész tekerccsel ha szükséged van rá
-
shteer
titán
válasz
beltram #5039 üzenetére
nem tilos, sőt! jó lenne ha mindenki ismerné ezen topikokat és írna is - újoncként is, akármi van a neve alatt, mert ugye a mai rangszámítás szerint lehet vki 3 éves reggel is "újonc"
írtam is h nem olyan egyértelmű a dolog, és mint az eladó reagált akár történhetett úgy is - egyszerűen nem volt netközelben, 7végén én is ritkán vok, én ezért is szoktam telefonszámot adni/kérni - az gyors és viszonylag minfig azonnali elérést jelent
viszont aki egyértelműen és nyíltan görény az megkaphatná
-
shteer
titán
válasz
Akibooy #5036 üzenetére
nem olyan egyértelmű.. nem 100% h át akart vágni - nem ért senki kár igazából. ha meg meggondolta magát akkor evvan - nem köteles senki nyomott áron eladni semmit. aki meg rákeres a topikban úgyis látja, h te befürödtél vele és nem szavatartó eladó
meghiúsult üzletért nem jár fekete. szerintem.
szerk: Részemről is lezártnak tekintem a témát. - nadekéremszépen...
-
shteer
titán
válasz
juliabrilke #4885 üzenetére
pontosabban "azt állítottam, hogy nagykeres de mégsem az csak dobozos tücsök edition"!!
#4890: GF-9600GT 512Mb-TE-NG
-
shteer
titán
-
shteer
titán
válasz
greatchaos #4108 üzenetére
jah a piros, világos
-
shteer
titán
válasz
greatchaos #4104 üzenetére
egy visszajött utánvétes csomag nem ok a pontra?
-
shteer
titán
válasz
MPowerPH #4045 üzenetére
szvsz egy meghiúsult üzlet miatt nem kellene feketét osztani
nekem is mondták már vissza nem egyszer
az új taktikám az, hogy ha van is jelentkező, fent hagyom a hiordetést azzal, hogy lehet jelentkezni 2.nak ha az első jelentkező nem viszi el - ha elviszi, akkor se ér senkit veszteség, mert az esély megvan az üzletre, de minden feltétel tisztázott
-
shteer
titán
tehát ha a privid szerint itt ezen a ponton lezártnak tartod az ügyet, akkor én szintén nem kpotatom a billentyűket tovább, nekem nincs is miért.
Te kaptál egy negatív értékelést, én pedig 2 hónapot vártam csereegérre ahelyett hogy vettem volna egyet. akkor legyen lezárva.
-
shteer
titán
nem kell a hibás egér, mert használhatatlan. nem kell egy új egér sem, mert nem tartok rá igényt. már leírtam miben egyeztünk meg - te ehhez nem tartod magad, tehát megbízhatatlan vagy.
egy dolgot kérek: screent az átutalásról - nem kell minden tételnek szerepelni rajta, csak dátum és azon adatok amiből kivehető, hogy valóban megtörtént (mint ahogy én csináltam, paintben kivágtam a fölös részeket)
ha ez nem történik meg, fenntartom a hazug álításom isés még egy dolog ami nem kell: mellébeszélés
-
-
shteer
titán
nem érdekel kivel mi történt, kit ismersz, mit csinált az otp. nem érdekel.
nonszensz? viccelsz...
megegyeztünk valamiben amit nem akarsz betartani. komolyan elvárod, hogy a vételárat visszakapva saját költségemen jusson vissza hozzád az alapból hibás egér, mikor csak városon belül kell elmenned érte? -
shteer
titán
Aki képtelen arra hogy kiírassa a számát,hogy én is visszatudjam hívni
legalább 7x hívtalak számmal, több napon, több napszakban. persze ezt már bizonyítani nem tudom
de a számomat ismerted, haveromét is. megértem.
az hogy valakinek van arra ideje hogy több órán keresztül kutatja,hogy mikor hova írtam meg léptem be,csak szomorúságra ad okot nekem
el ne szomorodj nagyon... az egész nem tartott tovább 5 percnél - egyeztetni azt a pár időpontot
menjetek aztán dugjatok egy normálisat ahelyett hogy mást baszogattok
ha te ezt baszogatásnak veszed... ok, megfogadom. mennék, de ma már megvoltmegj: a stílusod lassan a nevetséges szintet sem éri el
-
shteer
titán
mondd hogy nem igaz: mikor telefonon beszéltünk, megegyeztünk, hogy én megkapom a pénzemet utalással, te pedig elmész az egérért. ebbe beleegyeztél. akkor most miért van ebből sértődés?
igen. elvárom, hogy mutass bizonyítékot. ha te elutaltad, akkor az otp hibázott.
és megkértelek, hogy az egyéb gondjaidat ne keverd a mi ügyünkbe, azzal kezdted a felsorolást, majd azzal fejezted be - közben meg kisregény, ráadásul nem is nekem címezted mikor nekem szól belőle 6 mondat
-
shteer
titán
mivel a mai napig nem érkezett meg, te pedig állítod, hogy elküldted így nem tudok mást gondolni
nincs mit megbeszélnem vele, mint mondtam a ti üzleti ügyetek és nézeteltéréseitek nem érdekelnek, sem az hogy ki kit akar bannoltatni, sem semmi más ami nem a mi üzleti ügyünkhöz tartozik.
ha én bant kértem volna, arról Kalandor értesült volna előszörnem haragszom ha újból nem érsz rá, már hozzászoktam hogy nem tudsz megcsinálni egy max 5 kattintásból álló műveletet
nem azért néztem meg az adatlapod az iwiw-en, hogy megtudjam mikor jelentkeztél be, hanem hogy megnézzem az arcod mert névről a mai napig nem tudom ki vagy - nem kérdezősködtem, nem is fogok
a továbbiakban sem szeretnék "sárt dobálni", mert lassan odafajul a dolog. kizárólag tényeket várok el tőled is, nem mellébeszélést! nem érzem úgy, hogy hülyének néztelek volna és lekezelő hangnemben írtam volna - ugyanezt elvárom Tőled is
-
shteer
titán
semmi 2*4500! bizonyíthatod, akkor majd én is elhiszem
otp-n belül gyakorlatilag pár perc volt maximum az összes utalásom
és ha megbeszéltük, hogy elmész az egérért, akkor miért dobálózol ezzel? miért kellene nekem újra saját ktg-emen eljuttatnom hozzád?
nem érdekel Camper mit mondott, arról a topikról tudtam már mikor mutatta, semmi újdonságot nem jelentett
aktívan fórumozol igen, mivel nem csak olvasod
a bannolásod nem kezdeményeztem, arról fogalmam sincs - mit ahogy a többi ügyedről sem
az iwiw pedig mindenki számára nyilvános. ha nem akarod, hogy nézegessék annak csak 1 módja van - azért említettm meg mert nem tudom ki vagy, holott Tamási szerepel az adatlapodon
-
shteer
titán
semmi közöm a többi ügyeidhez- milyen 10ezerről beszélsz?
a belépésekkel kapcsolatban pedig kétlem, hogy 12 napon keresztül belépegetsz, írsz a FC topikba és nem nézel privit, mikor üzletelsz a ph!-n. röhejes kifogás mind2 amit felhoztál
ha kell tanuk előtt bebizonyítom, hogy az állítólagos otp-s utalásod nem érkezett meg (holott otp-n belül pár perc alatt átmegy)
ha elmész haveromhoz az egérért, megmutatja a dobozt amiben feladtam
mivel az otp netbanknak van egy igen hasznos tulajdonsága, kérhetek egy screen-t az első utalásról? legalább azt mondd meg melyik napon voltvégülis, te hazudoztál 4500 ft miatt nem én - és már ne is haragudj... közel 2,5 hónap alatt rendezni egy garis problémát, úgy hogy számtalanszor hívtalak közben és egy db visszahívást sem kaptam, végül rejtett számmal felveszed - szted ez is teljesen rendben van?
és mint mondtam, Camperrel való ügyed nem érdekel - figy, szted az adatlapodon nem szerepel a fear combat? iwiw-es lapodon sem? az hogy te hülyének nézel én még megtalálom a topikot bárki segítsége nélkül
Miután nálad van 10000ft+egér is - ki kérem magamnak. 4500huf jött tőled a számlámra, az egér pedig haveromnál van, ahogy megbeszéltük és bármikor elmehetsz érte.
nem, nem írtam h szar genny alak vagy, csupán hogy: nem reagálsz a privikre holott aktívan fórumozol, nem hívsz vissza egyszer sem, viszont rejtett számmal felveszed a telefont
szerk: jártam tamásiban "párszor", igen. de volt pofám nem kérdezgetni a tamási haverokat, hogy ki az a megbízhatalan alak... nem támadtalak hátba, értesítettelek erről is
-
shteer
titán
válasz
Ősember #3753 üzenetére
be fogom, mihelyst egy modi kifejti a véleményét - nem volt még problémám, nem szeretek sárral dobálózni, viszont kenyérrel sem fogok
greatchaos: szvsz jól gondolod - mondtam, h hazug
szerk: meg is történt. köszönet, Kalandor
magi20 egy megbízhatatlan, hazug eladó. senkinek sem ajánlom!!!
emiatt: #3751 -
shteer
titán
nos. először is le kell szögeznem, hogy sokáig gondolkodtam, hogy beírjak-e ebbe a topikba... még soha senkivel nem adódott üzleti problémám a ph!-s jelenlétem óta, végül úgy érzem be kell számolnom a történtekről, miután hallottam-egysmást az illetőről és utánanéztem a bejelentkezéseinek és a hsz-ainak
hosszan és tömören:
nov 27-én vettem kezembe az előreutalással kifizetett és hazapostáztatott razer krait egeret, a postázásról is én gondoskodtam, mivel akkor volt ingyenes postázási lehetőségem - ez annyit jelent, hogy levélben küldtem egy személyzetis szállítólevelet, amivel az én címemre ingyen lehet feladni, ez is megtörtént
az egeret kibontva egyből nekiláttam a használatnak. a laptopomhoz csatlakoztattam, az felismerte majd használtam egy órát
itt kezdődtek a gondok: az egér megszűnt működni, leválasztódott a gépről és felismerhetetlen eszközként jelent meg újra. ezt eljátszotta a desktop gépen, és a munkahelyin is. letöltött driverrel is, ps2 átalakítóval isazonnal értesítettem az eladót, akitől ígéretet kaptam a cserére
az egeret visszaküldtem(dec 06), majd 2 hét múlva visszakaptamaz eladó nem vette át, nem kereste (dec 19). itt kezdődtek a (feltehetőleges) hazudozások és mentegetőzések.
haverommal leküldtem az egeret (jan 02) - mivel megszűnt az ingyenes posta
többszöri kérésre és üzengetésre sikerült is megbeszéltetnem az eladóval egy találkozót (jan 22), amire nem ment el - kifogás csak utólag érkezett priviben és ekkor jött szóba a pénzvisszafizetésa privikre nem vagy igen hosszú késéssel válaszolgatott, telefonját soha nem vette fel, mikor haverom hívta akkor sem - mert a hibás árut nincs szándékomban megtartani
végül 3 megválaszolatlan privi(jan 24, febr 02 és 05) után elfogyott a türelmem és a 4.-ben megemlítettem a csalós topikot, mint lehetőségemet ha nem kapok választ...
telefonomon kikapcsoltam a számelküldést és tárcsáztam... felvettehopppáááá, a hangjából ítélve eléggé meglepődött mikor közöltem ki vagyok és milyen ügyben...
hívásom után jött is válasz a privimremiszerint nem ő lépett be, hanem a menyasszonya, az összeget elutalta de nem érti miért nem érkezett meg... nem ér rá a ph-val foglalkozni mert külföldi üzletelései vannak
mindezek mellett megígérte, hogy elutalja az összeget
viszont: többször is felbukkant a FEAR combat topikban, kétlem hogy a menyasszonya játszana és írna a nevében; az első utalásról semmi bizonyítékot nem mutatott az elfoglaltsága nem lehet mentség
febr 07: screenshot az utalásról - alig akartam elhinni
febr 08: smsértesítő az összeg megérkezésérőlööm-bódottá
lényeg a lényeg: ez a hsz nem azért született mert nem oldódott meg végül a probléma, hanem azért mert az eladó egy megbízhatatlan, hazudozós alak
a nevét egyelőre nem írom be, aki többször látogat ide úgyis kitalálja
várom egy modi véleményét, ha lehet ne legyen olyan hosszú mint az én hozzászólásom
[ Módosította: tiv83us ]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest