- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
KVamikaze
tag
válasz
kavicssli #713 üzenetére
1. Nagyon tetszik az aláírásod.
2. Szerintem meg nem lehet levágni, ha valaki profi húzza le az embert.
Elmesélek egy esetet, hogy jártam ( nem Prohardver, de tanulságos ). Szerettem volna venni egy nagyobb VGA kártyát. Egy közeli ismerös pont dicsekedett, hogy a haverja milyen gépet hozott neki milyen olcsón. Erre felajánlotta, hogy ha kell akkor összehoz vele. Sajna ez meg is történt. Ugyanis azt mondta, hogy egy nagykerbe dolgozik és csak úgy tudja elhozni ha előleget adok 10 rugót. Belementem úgy, hogy elméletileg a HAVER kezességet vállalt a haverjáért (hehe ilyen a kutya vacsorája). A történet még nem ért végett azzal, hogy se pénz se kártya. Találkoztam vele a megbeszélt napon és azt mondta, nem jött be az árú, majd holnap de ha tudok akkor töltsem fel a telefonkártyáját mert levan merülve majd jóváírjuk és akkor egyből telefonál. Amikor már egyszer plusszba fel is töltöttem a telefonját akkor jött mégegyszer pumpolni. Én akkor már nagyon sejtettem, hogy ebből semmi jó nem fog kisülni, de mégegyszer fel töltöttem a kártyáját mert féltem ha nem teszem akkor elveszítem a 14-rugót. Éppen ezért 19 ezerre tudott lehúzni a gyerek. Hiába tudom hol lakott elköltözött. Még egy jó verésre sem tudtam elkapni. Én megúsztam 19ezerrel, de a szomszédja mondta egy kisgyermekes anyuka is állandóan keresi. Őt durván 200 ezerrel károsította meg. De remélem egyszer összehoz vele a sors.
Ha eladok valamit akkor én is ragaszkodom a személyes átvételhez, mert a Postába nem bízok. És ha valaki vesz tőlem valamit akkor én sem várom el, hogy ismeretlenül vagy akár ismerősen megbízzon bennem. Nem kell minden forintért lehajolni és akkor talán a negatív tapasztalat kevesebb lesz az ember életében. Remélem ez a kis történet tanulságul szolgál másoknak és akkor ha bele is sétál egy ilyenbe akkor kisebb lesz a kára ha időbe kiszáll és lépni tud. -
Dudu67
tag
válasz
kavicssli #661 üzenetére
Hali! aztán miért ne keresne-kutatna a Rendőrség egy ilyen ügyben, mikor ez egy csemege.
''Sajnos a mai rendőrség nem a 8800GTX ek után fog kutatni sem a pénz után!''
Igaz nem a vidkarikat és nem is a pénzt keresik, hanem az elkövetőt, ebben igazad van..
Gyakorlatilag alig kell benne ''dolgozni'', minden adott egy sikeres nyomozás lefolytatásához.
[SZERK] Elfelejtettem helyesen írni....
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest