- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Aktív témák
-
Nitrogén
tag
Jó. Vagy egy 9600-as ATI-t veszek. :))
-
Nitrogén
tag
Kicsit megkönnyebbültem most a gépem jelenleg 2040 MHz. De a kanyarokban azért szokott akadni, főleg ha éles a kanyar. Azt még hozzá fűzöm, hogy maximumon volt minden csak az a kettő nem, amit mondtam. De ha teljes játék lenne, akkor biztos jobban akadna, mert töményebb a mérete. De nem biztos csak saccoltam.
Akkor kicserélem a kártyát, meg a processzort. Meg még rakok bele még egy 256 MB-ost.
Ilyen lesz majd: Intel Pentium IV 1, 60 GHz / Intel Celeron IV 2, 40 GHz. Azért írtam a 1, 60-as Pentiumot mert az erősebb a Celeron-nál. Asus V-8200 Deluxe GF3 Ti-500 / 550 128 MB DDR, 256 MB DDR-RAM PC-2100.
:)) -
Nitrogén
tag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor fel tuningolom. De 2, 4-ig nem tudom, mert kevés a memória. Csak 2-ig vagy 2, 2-ig tudom. De még kéne még egy 256 MB-os memória szerintem.
De kevésbé szaggatott maximumon. Szaggatás ideje kb. 0, 25 másodperc folyamatosan
Úgy hogy nem kell sok neki szerintem. De lehet, hogy kell. Nem tudom. Minden esetre kösz. :)) -
Nitrogén
tag
Az a téma hogy letöltöttem a „Need For Speed Underground Demo-t. És kéne egy kis segítség. Mit tuningóljak a gépemen hogy ne akadozzon? És úgy ne akadozzon, hogy mindent maximumra teszek még a felbontást is.
A jelenlegi gépemen mindent minimumra tettem és néha szokott hirtelen beakadni. És utána mindent maximumra tettem és úgy meg szaggatott végül is nem vészes, hogy szaggat, de jobb, ha simán megy a játék. De nem mindent tudtam maximumra tenni, pl. a „Light Trails-t meg a Motion Blur”-t ON-ra kapcsoltam és nem volt kép csak a menünek volt. Még az a szerencse hogy volt képe a menünek. De szerintem úgy jó a játék, hogy minden maximumon van. 640*480-as felbontásban elég gagyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Programozás topic
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest