Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

Lehet mondani hogy megtaláltam a tökéletes lámpát ami egyaránt jó lesz az önvédelmi fegyveremhez illetve az airsoft fegyveremhez is.
    Olight PL3R típusú lámpát az Olight nemrég óta forgalmazza és most szülinapi akció miatt nagyon jó áron lehet hozzájutni. A pakkhoz jár egy lengőkapcsoló is aminek sRPL-7 a típusa. A terméket az Olightstore.com-ról rendeltem, és MyUS-el fogom hazahozatni.
    Itt van a link a termékhez: https://www.olightstore.com/pl-3r-valkyrie-rail-mounted-tactical-light-bundle.html
    Itthon a sima PL3 40 000ft környékén van. És akkor még nincs lengőkapcsoló ami 13 000ft környéke. Illetve ez a lámpa azért is jobb mert az akku a lámpán belül tölthető mágneses szerelékkel. Ugyanide megy amúgy a kapcsoló csatlakozója is.
    A specifikációnál minden részletes infót megtaláltok. Még amúgy 14 órán keresztül él az akció, érdemes lecsapni rá.
    MyUS-t már használtam párszor tisztába vagyok vele hogy nem olcsó hazahozatni de még mindig olcsóbb lesz mint itthon megvenni amikor megjelenik. :)
    Amúgy maga a lámpa 65.26$ volt ami 22 600ft durván.

Új hozzászólás Aktív témák