Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Lehet mondani hogy megtaláltam a tökéletes lámpát ami egyaránt jó lesz az önvédelmi fegyveremhez illetve az airsoft fegyveremhez is.
Olight PL3R típusú lámpát az Olight nemrég óta forgalmazza és most szülinapi akció miatt nagyon jó áron lehet hozzájutni. A pakkhoz jár egy lengőkapcsoló is aminek sRPL-7 a típusa. A terméket az Olightstore.com-ról rendeltem, és MyUS-el fogom hazahozatni.
Itt van a link a termékhez: https://www.olightstore.com/pl-3r-valkyrie-rail-mounted-tactical-light-bundle.html
Itthon a sima PL3 40 000ft környékén van. És akkor még nincs lengőkapcsoló ami 13 000ft környéke. Illetve ez a lámpa azért is jobb mert az akku a lámpán belül tölthető mágneses szerelékkel. Ugyanide megy amúgy a kapcsoló csatlakozója is.
A specifikációnál minden részletes infót megtaláltok. Még amúgy 14 órán keresztül él az akció, érdemes lecsapni rá.
MyUS-t már használtam párszor tisztába vagyok vele hogy nem olcsó hazahozatni de még mindig olcsóbb lesz mint itthon megvenni amikor megjelenik.
Amúgy maga a lámpa 65.26$ volt ami 22 600ft durván.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Ubuntu Linux
- Assetto Corsa EVO
- Ingatlanos topic!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest