- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
S_x96x_S #1335 üzenetére
OFF: Nekem nagyon vicces, hogy ma a Phyton mennyire megkerülhetetlen. Mikor anno Amigára (!) kijött ez a nyelv, az alapjait tartalmazó könyvet alig bírták elsózni. Annyit tudtak felhozni mellette, hogy könnyebb és észszerűbb, mint a C.
Érdekelne hogyan vészelte át azt az 1-2 évtizedet, amíg annyira el volt ásva, hogy nem is hallottam felőle. -
repvez
addikt
válasz
S_x96x_S #1335 üzenetére
ezeket a kröket már megfutottam évekkel ezelött, nincs senki ismerős aki kodolni tud, a codolos topicokbol meg elhajtanak azzal, hogy az ugy nem megy ahogy én gondolom, mert elöbb tanuljak meg basicet meg más egyszerü nyelvet majd utána ha az megy akkor tanuljak meg olyan nyelvet amivel már mindent lehet aztán azon is gyakoroljak kis programokat és majd utána nekiállhatok .
Mert azt ugy nem lehet, hogy egy nagy projectnek nekiálok és elöszor felépitem a vázát , és majd kicsinnyenként épitem fel hozzá a részleteket.
YT-on és könyvekbol meg egyedül nem leht , ugy hogy közben nincs senki aki megválaszolná azokat a részeket ami nem tiszta és ott se tudom átultetni olyan programba ami nekem tetszik, olyant meg nem szeretnék, hogy csak azért csinálok egy telefonkönyvet, vagy számologépet , amit utána nem használok, de az idő meg eltelik vele és nem haladok azzal ami érdekelne.Ezért is örülök, hogy már van ilyen AI leetőség,mert bár nem értem a kodot,, de legalább már most olyan dolgokat sikerült vele megcsinálnomm, amit szerettem volna , igaz, hogoy bajlodni kell vele, hogy megértse mit akarok, vagy hogy müködjön egyáltalán, de legallább valamerre visz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-book olvasók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest