- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
haiduo82
aktív tag
Egyetértek. Mondom ezt Pixel 7 tulajként és úgy, hogy természetesen tisztában voltam vásárláskor a 30W-os töltéssel és elfogadtam. Ugyanakkor az azelőtti Xiaomi 11T-m 67W-os töltéséhez képest ez konkrétan nevetséges
. Ott egy reggeli + egy kávé alatt letudtam a töltést, ahhoz képest a 30W csigalassú (még akkor is, ha ez hivatalosan gyorstöltésnek
is számít).
-
Kawauso
aktív tag
Almáék 15W-tal töltenek, ha minden igaz. Samuék pedig csak a csúcsszériánál érik el a 45W-ot. A35, A55 maradt 25W-on, és alatta is, vagy kevesebb. Nothing 45W. A nem-Pro Redmi Note-ok 33W-on.
67W és fölötte bizonyos Xiaomi-k (Poco-k) és BBK telefonok kiváltsága. Attól még a 30W általánosságban még mindig "gyorstöltés" lesz. Nem kell a csomón is kákát keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Apple Watch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Autós topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest