Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nem tudom megítélni, hogy mennyire átverés és lufi.
Mindenütt tolják azt, hogy hű de mindent is tud generálni ai, de lehet szemfényvezsztés a többsége, hogy befektetéseket szerezzenek. Majd idővel kiderül.A nocode is nagyon ment egy időben, de az sem váltotta meg a világot.
-
ha3flt
tag
Próbálok tájékozódni ebben is, hogy mire lesz alkalmas a mesterkélt intelligencia a programozásban és annak melyik területein, de nem tudtam még túl sokat kisütni a különféle munkákból, persze több elméleti anyagot is kellene keresgélni, csak közben élni sem árt egy kicsit, ill. még csak most forr ki sok minden szerintem. Az "általános célú" ChatGPT is be tud segíteni sok mindenbe, lassan fél éve vagyok már előfizető, de fogalmam sincs, meddig lehet majd eljutni vele a közeljövőben (különösebb hw-fejlődés nélkül is).
Talán más megközelítés kell: domain specifikus nyelvet, annak a kiszolgáló kódját lehetne előállíttatni vele, és abban utána manuálisan könnyedén legyárható a kívánt szoftver...
-
buherton
őstag
Erre kíváncsi lennék, hogy hogyan fejezi be. Nincs esetleg valami demó erről? Mostanában kezdtem el játszni a GH Copilottal, de az egy picit más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest