Aktív témák
-
A Rover623 által linkelt témában tedd fel kérdésed.
A topikot zárom.
köszönöm. -
Retekegér
MODERÁTOR
Biztos ami biztos alapon nem árt azt a táp melletti kis kapcsolót 0 állásba rakni
-
Rover623
félisten
Megróbáltam kivenni és újra behelyezni a videokártyát, de az AGPből való kihuzás közben
bekapcsolta az egyébként kikapcsolt gépet.
Ilyen embereknek én nem segítek...aki áramtalanítás nélkül huzigálja a kártyákat...
Mint ahogy manapság azt a fogorvost is hamar pofáncsapnák, amelyik érzéstelenítés nélkül húzna fogat...
A topicnyitás teljesen felesleges volt, kérdésedet tedd fel itt:[link]
[Szerkesztve] -
Nag
csendes tag
Sziasztok.
Már másfél napja próbálok megoldani egy problémát sikertelenül:
Elfekvő alkatrészekből egy gépet probáltam összerakni. Konfig: AMD Athlon 1800+, Abit KX7 - 333 alaplap, hálókártya, 256 mb ddr 333 memória, inno 3d mx 440 64mb vkártya.
Hibajelenség:
Összepakoltam az alkaltrészeket és első bakapcsolásnál minden okés volt kivéve hogy cmos hibát jelzett a gép (nem tudta betölteni az értékeket ezért defalult setting jelöléssel indult. )
Ekkor hosszan lenyomott power gombbal ki kellett kapcsolnom a gépet és azóta hiába kapcsolom vissza a videokártya nem kapcsolja be a monitort.
Megróbáltam kivenni és újra behelyezni a videokártyát, de az AGPből való kihuzás közben
bekapcsolta az egyébként kikapcsolt gépet.
Ezután megprobáltam egy másik videokártyával. Annál is ugyanaz a jelenség történt. (Induláskor nem kapcsolja be a monitort, kihuzásnál bekapcsolja a gépet.) Ez a második vkártya egy másik gépben tökéletesen müködik.
Van valakinek ötlete?
Minden hozzászolásért hálás lennék.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós kamerák
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest