- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
Nag
csendes tag
Sziasztok.
Már másfél napja próbálok megoldani egy problémát sikertelenül:
Elfekvő alkatrészekből egy gépet probáltam összerakni. Konfig: AMD Athlon 1800+, Abit KX7 - 333 alaplap, hálókártya, 256 mb ddr 333 memória, inno 3d mx 440 64mb vkártya.
Hibajelenség:
Összepakoltam az alkaltrészeket és első bakapcsolásnál minden okés volt kivéve hogy cmos hibát jelzett a gép (nem tudta betölteni az értékeket ezért defalult setting jelöléssel indult. )
Ekkor hosszan lenyomott power gombbal ki kellett kapcsolnom a gépet és azóta hiába kapcsolom vissza a videokártya nem kapcsolja be a monitort.
Megróbáltam kivenni és újra behelyezni a videokártyát, de az AGPből való kihuzás közben
bekapcsolta az egyébként kikapcsolt gépet.
Ezután megprobáltam egy másik videokártyával. Annál is ugyanaz a jelenség történt. (Induláskor nem kapcsolja be a monitort, kihuzásnál bekapcsolja a gépet.) Ez a második vkártya egy másik gépben tökéletesen müködik.
Van valakinek ötlete?
Minden hozzászolásért hálás lennék.
Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest