- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Nag
csendes tag
Sziasztok.
Már másfél napja próbálok megoldani egy problémát sikertelenül:
Elfekvő alkatrészekből egy gépet probáltam összerakni. Konfig: AMD Athlon 1800+, Abit KX7 - 333 alaplap, hálókártya, 256 mb ddr 333 memória, inno 3d mx 440 64mb vkártya.
Hibajelenség:
Összepakoltam az alkaltrészeket és első bakapcsolásnál minden okés volt kivéve hogy cmos hibát jelzett a gép (nem tudta betölteni az értékeket ezért defalult setting jelöléssel indult. )
Ekkor hosszan lenyomott power gombbal ki kellett kapcsolnom a gépet és azóta hiába kapcsolom vissza a videokártya nem kapcsolja be a monitort.
Megróbáltam kivenni és újra behelyezni a videokártyát, de az AGPből való kihuzás közben
bekapcsolta az egyébként kikapcsolt gépet.
Ezután megprobáltam egy másik videokártyával. Annál is ugyanaz a jelenség történt. (Induláskor nem kapcsolja be a monitort, kihuzásnál bekapcsolja a gépet.) Ez a második vkártya egy másik gépben tökéletesen müködik.
Van valakinek ötlete?
Minden hozzászolásért hálás lennék.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest