- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Igen. Amikor a google-lal kerestem, egy német használt-cuccos oldalon volt egy 7800-as. De kinek kell és miért? A Pro semmi mást nem csinál, csak ad a kártyára (nem a kártyának) plusz delejt, amit a GF256 még kihasznál (-hatott volna), de pl. a GF2-nek már nem volt szüksége rá.
-
McJames
senior tag
Ok, csak a beékelés nem biztos, hogy használ a cuccoknak. Nekem is volt korábban olyan problémám, hogy egy noname GF256 olyan vastag lapon volt, hogy utána a Creative kártya ''lötyögött''. Fogtam egy méretesebb nagyítót, meg egy spéci fogászati eszközt - szárm. hely: KGST piac, még ''korábbról'' - és nekiálltam helyrerakni a foglalatot. De ezt nem ajánlom senkinek, pláne, ha garanciális a vas... :t
-
-
McJames
senior tag
AGP Pro had been released in April 1999 to provide that necessary power and consequent cooling to a computer system. The AGP Pro Connector is fully backward compatible and offers additional pins at the front and the back of the connector.
Like the AGP slot, the AGP Pro slot comes in different versions, which are AGP Pro 3.3V, AGP Pro 1.5V and AGP Universal. The first two have blocking pins to prevent insertion of an unsupported AGP (Pro) card. All the motherboards with AGP Pro slot that we reviewed so far are using the AGP Pro Universal slot.
The current AGP slot can supply up to 25 W to the graphics card. With the two additional pins, PRSNT1# & PRSNT2# , the AGP Pro cards report its power requirements to the motherboard. An AGP Pro slot can provide a total of 50W or 110W.
Forrás: Tom's Hardware
Ha gond a nyelvezet, tessék szólni, de helyből lusta voltam... :) -
HEBI
senior tag
Aktív témák
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- További aktív témák...
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest