- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
Aktív témák
-
efi99
őstag
Végre meg van a megoldás.
Segítségként mindenkinek aki AMD-VIA mixelt chipsetet használ: a VIA 4 in 1-ban található VIA AGP Driver helyett az AMD Miniport drivert kell installálni. Egyből megkerült a 4xAGP. Az AGP FastWrite és a Sidebanding azonban úgy tűnik nincs támogatva.
Amúgy sajna az NVMax nem csípi a Detonator 40.72-t. Szerinte nem jobb mint a 20-as... -
khalox
őstag
Nekem kétszer csinált ilyet.
Először töröltettem vele az AGP vezérlőt és újra felismertettem (de ez olyan volt, mintha gyomorszájon vágtam volna a rendszert), utána minden jó volt.
Másodszor meg a videomeghajtó újratelepítése már segített.
Ez mindkettő akkor fordult elő, amikor frissítettem a videodrivert. -
rup1u5
nagyúr
Nálam is ez van.
Biosban engedéjezve van a 4 de a power stripben inaktív a 4es melletti rublika Igy kiválasztani sem engedi.
..bepróbálkozom ezzel az nvmaxal
'sztok -
Sanya
nagyúr
NVMAX nevü progival nekem sikerült és ujrainditas utan is megmaradtak a cuccok
-
efi99
őstag
Csak félig jött össze. Be lehet állítani, csak éppen minden újraindítás után újra kellene. Vagyis valamiért mindig letiltja. A Fastwrite és Sidebanding beikszelésére pedig fagyi jön. Alaphelyzetben pl. a Displaynél a Geforce3 fül alatt: adatsín AGP (PCI Mode). AGP 4x helyett. A fene se érti.
-
-
efi99
őstag
Megoldottam egy ügyes kis programmal. De nem tudom miért kell ehhez segédprogram.
-
efi99
őstag
A kártyához adott progi? Nem tudom, megpróbálok letöltetni valamit ehhez. Mivel lehetne ezt nézegetni, meg esetleg állítgatni?
-
efi99
őstag
Szóval adott egy új Gainward TI-450 nvidia Ti200 64MB kártya egy Epox 8k7a alaplapban, mindketten tudják az AGP4x-et, mégis csak 2x AGP-t jelez minden. A BIOS-ban természetesen 4x engedélyezve (egy TNT2-vel vígan ment is amúgy), a kártyán nincs semmilyen állítási lehetőség erre nézve, sem hardveresen (jumper) sem szoftveresen. Hogyan bírhatnám rá a 4x-re?
Aktív témák
- Formula-1
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- További aktív témák...
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest