- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Annó 6-7 éve írtam párat az AGM gyárról az Android dual SIM okostelefonok topikban.
Egy életre elvette a kedvem ez a cég, hogy valaha vegyek tőlük telefont.
Ha jól látom a kínai térképen, még mindig ugyanott van a gyár, mint volt és nem véletlenül volt másik címen az irodájuk. A gyárról egy lepratelep jut az ember eszébe és az AGM CEO és a jobb keze is egy seggfej szerintem. Kevés kínaival találkoztam odaát, akikről rossz véleménnyel vagyok, hát ők azok közé tartoznak.
Erős kétségeim vannak arról, hogy az üzletpolitikájuk változott volna azóta. Az árpolitikájuk mindenesetre maradt.
A sencseni telefon gyárak közül, ahol jártam, ők voltak az egyetlenek akik nem engedték, hogy kamera előtt teszteljem a telefonjuk strapaságát.
Még a reklámarcuk (Wu Jing) is csak egy AGM-re átcímkézett másik márkát volt hajlandó a Wolf Warrior 2. filmben a kezébe venni.
Nemrég nyugdíjaztam a Conquest telefonomat és nem bántam meg, hogy annó azt választottam az AGM helyett, amikor még fontos volt, hogy tájfun-álló telefonom legyen. -
Nem is, de amikor elmentünk öten a menedékháztól, mert hamar felértünk, és másnap mentünk volna tovább, majd rám jött a szapora, ezért a többiek nélkül indultam vissza a házhoz, és hallottam egy komoly mocorgást a bokrok felől, tuti elővettem volna. Így csak kiabálva hógolyókat dobáltam oda, míg arrébb ment a mocorgás, de örültem volna, ha meg tudom nézni, hogy esetleg csak egy hegyi kecske, nem maci, amit aztán a menedékháznál mondtak este, hogy vigyázzunk, mert épp arra jár egy. Másnap is volt vele egy élményünk, de akkor már öten voltunk.
-
Knight666
aktív tag
Egy hőkamera nekem is jól jönne sokszor, de annyira nem kell gyakran, hogy egy strapatelefont vegyek miatta. Kár, hogy a külön csatlakoztatható változatok sem igazán olcsóbbak.
-
Richoo44
aktív tag
Jó látni, mikor egy ilyen márka ennyire hisz magában, már ami az árazást illeti
Nyilván felhasználóként felröhög az ember, majd pár perc múltán jön a szomorú felismerés, hogy ez bizony nem vicc.... -
Dr. Akula
félisten
"Az elvileg roppant hangos SOS jelzést viszont nem sikerült beüzemelni: semmi nem történik"
Mert ennyire intelligens a telefon. Tudja hogy Magyarországon hiába kiabálsz, senki nem jön segíteni, így már el se kezdi.
-
doooo
veterán
Érdekes mobil... A hw alapvetően jó, de nagyon komoly hibákkal/hiányosságokkal.
Az érdekes, hogy weboldalukról sosem derülne ki, hogy most pontosan miféle cég is ez, hol működik, stb. Érdekes és nem túl bíztató.
Mindenesetre, ha valakinek teleobjektíves hőkamera kell, hajrá! -
A szeptemberi Grossglockner-túránkra vagy az októberi Magas-Tátra túrára is elvinnék egy ilyet, de a mindennapokban biztosan nem használnám. A legutóbbi Tátra-túrán azért időben észrevehettük volna a macit, ha ezzel pásztázzuk a környéket...
De írtó rétegtermék, kétlem, hogy fogok vele valaha találkozni,...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Kerékpársportok
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest