Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Vasinger! #1594 üzenetére
Ajtó, és nem oldallap. Amik elől vannak, kinyitható ajtók. Arról beszéltem.
Azt nem tudom megmondani, hogy a hűtőnek mennyi hely marad. De ha gondolod, akkor méricskélek egy kicsit a házamban. Bár ez nem 3T, de akkor is, lemérem procitól-falig, és levonunk a biztonság kedvéért 2 centit. Akkor kiderül.
hasonlatra: mikor nem voltam itthon, és nővérem átjött a lányával, akkor Ő(mármint a kislány) nyitogatta, nyitogatta, nyitogatta, reccs. 2 hónappal később megint nem voltam itthon...(akkor a másik bánta)
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Vasinger! #1590 üzenetére
Körülbelül 1-1,5 centi vastag az a nagy venti. Vékonyabb, mint az átlagos házraszerelhető ventik, és a lapátjai is jobban döntöttek. Valamint igen, azt az 1-1.5 cm helyet a ház belsejéből veszi el.
Viszont ha mindenképpen a két ház között vacilálsz, akkor azt se feledd, hogy a 3T ajtajai fémből vannak(tudtommal). Azt nekem elhiheted, hogy ez sokat számít. Tapasztalat("2 éves unokahúgom" Vs. "AeroEngine II-es ajtók").
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Vasinger! #1587 üzenetére
Nekem is Aeroengine II-es van, és Én is hangosnak találom, ha nem hallgatok zenét, vagy ha nem nézek filmet... Ha csendes házat akarsz, akkor ez nem a legjobb választás.
A 3T-n pedig a nagy venti nem tülemkedik ki annyira, maximum pár millimétert, de az is csak a dísz perem miatt van.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
pcmatyi #1445 üzenetére
A legfelső neve, S/PDIF. Leírás a linknél
A másik kettő ugyan az, amit előbb kérdeztél(FireWire), csak a középső 6 tűs, az alsó pedig 4 tűs. Példa.
A további kérdéseket, ha azok nem a házzal, hanem a csatolókkal kapcsolatosak, akkor szerintem inkább itt tedd fel. Egyrészt akkor a topic nem megy el más irányba, mint amiről szólnia kellene, másrészt ott olyan emberek is fognak válaszolni, akik nálam sokkal okosabbak, és talán pontosabban, illetve bővebben tudják azt megtenni.
szerk:Az én kérdésemre meg >>UP<<. Nem azért mert türelmetlen vagyok, hanem csak hogy majd szembetűnjön annak, aki esetleg tudna segíteni, s erre jár.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
pcmatyi #1443 üzenetére
A neve IEEE 1394(FireWire). Hasonló az USB-hez, s vannak olyan eszközök, amelyekhez USB helyett ez szükségeltetik az adatátvitelhez, de nem a legelterjedtebb csatlakozó
-
Hasek
Közösségépítő
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki nem tudna esetleg eladó, Aeroengine II.-es ajtókat(fekete)? Az enyémek leamortizálódtak("2 éves kislány játszik" nevezetű jelenség), így örülnék neki. Ha akad ilyen személy, aki megakar válni tőle, azt kérem, hogy ne kíméljen.
p.s.: Talán szürke is jó lenne, de ha van fekete, akkor inkább azt szeretném.
Üdv.: Hasek
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Kasza08 #1208 üzenetére
Csak hát passzív hűtést szeretne...
SwissSwatch: Még egy voks a Ninja Mini-re. Bár ezt neked kell eldöntened.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
MR. Anderson #1209 üzenetére
Hello!
Hát nem tudom mennyi akarnak megválni az emberek egy 3T-től.
Itt a PH!-n ezeket találtam(egyik sem 3T).Mod.: De akár te is feladhatnál egy hírdetést, hátha valaki aki aktívan aprózik, rádtalál.
-
Hasek
Közösségépítő
Akkor miért nem veszel alapból Aeroengine II-t? Nincsenek nagy különbségek a két házikó között, csak az ajtó anyaga, az oldal lap(plexi vs 25cm venti), illetve hogy az EE 3T-n van elöl venti szabjáró. Nah de bumm....az ár különbözetből veszel oda való venti szabályzót az AA II-re, és akkor nem kell így cserélgetni az oldallapot....
-
Hasek
Közösségépítő
Sziasztok!
Moddingolt már valaki ilyen házat(AeroEngine II)? Most nem a plusz ventikre gondoltam, mert enyémben is van 8, hanem úgy festés terén. Van valami különleges tudni való, amire oda kell figyelni? -
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
Micsoda? Ha visszaolvasunk, akkor feltűnő, hogy szinte már csak 3T-ről van szó, hetek óta...Kihaló félben vagyok, mint AAII-s!..visszaneveztetem a topicot...
Na jó nem.
Egyébként a gépem moddingolása alakulóban van, és már a teteje nagyjából kész..majd rakok fel képeket késöbb... -
Hasek
Közösségépítő
válasz
whitezo88 #363 üzenetére
A távtartó az a kézzel becsavarozható réz csavar... ha az hiányzok, akkor az alaplap konkrétan érintkezik a házzal, és így a deszka a kuka tartalmává válhat. A lényeg hogy biztos, hogy úgy kell ahogy mondtam, mert hát nekem is úgy van már féléve... Elég érdekes gépem van ha mégsem kell, és még frankón működik
-
Hasek
Közösségépítő
Nincs valakinek egy felesleges 3T-s oldal lapja, amin rajta van a 25cm-es venti?
Tudom hülyekérdés, de jóljönne a moddingomba
Jó Tudom..Inkább leülök.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
whitezo88 #355 üzenetére
Jajj emlékszem! mikor fél éve szereltem össze a gépet én is alig tudtam kivenni..ott szenvedtem kézzel, és egyszercsak kijött...mondom ok...raknám be a DVDírót, és nézem..tiszta vér a meghajtó..mondom mi van? nézem a gépház elejét...tiszta vér...mondom úr isten...ránéztem a hüvelykújjamra...abból ömlött a vér. Mikor kiugrott végre valahára az előlap szétcseszte az újjam. Mondom f*sza... én a véremet adtam, hogy kitudjam venni
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
válasz
whitezo88 #350 üzenetére
Gondolom az úgynevezett hátlapra gondolsz... hát azt én elsőnek raktam bele, nem tudom pontosan hogy a végén is bemegy-e a helyére, de szerintem az elején beteszed, és nincs vele gond..
Jah és rendesen le kell csavarozni az alapot, és biztosan nem kezd el rezegni...akkor ott valami gond van ha rezeg...
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
értem... Akkor szerencsés voltál vele...azt hittem átraktad mint én...
Nekem a chipset ventivel volt egyből gondom, mikor megvettema deszkát, mert kicsit hozzáért a saját bordájához, és néha rájött a kerreghetnék...de akkor csak szét kellett kapni, kicsit megmozgatni, összerakni, és azóta megsem nyikkank.
Az én 12-esem meg most a plexin alul helyezkedik el, csakhogy fújja alevegőt a Videokarimra.. -
Hasek
Közösségépítő
Nah megcsináltam photoshoppal, hogy a színek az elképzeléseim szerint, hogyan festenének a házon. Ezt a kép csak ilyen vázlat szerűen kell felfogni, mert nem tökéletes, illetve a színezés nincs profin megcsinálva, illetve nincs is a gépház végéig befejezve. A színek a kész művön végig lesznek, és a másik oldalra ugyan ezekkel a színekkel(fekete, fehér, piros) egy nonfiguratív rajz lesz. Meg persze nagyjából azok amiket eddig is megbeszéltünk.
Jah igen... a kép: [link]
Hoppá ezta HSZ-t elrontottam....bocsi!
[Szerkesztve] -
-
Hasek
Közösségépítő
Hát a szörös ház elég brutálul hangzik, meg néz is ki...szóval azt inkább hanyagolnám
arra a ventisre már én is gondoltam, csak olyan formában, hogy nem felxel vágnám ki, hanem kijelölnék pontokat, és kifurkálnám a lyukakat...és ilyen lyukas lenne. De szerintem maradok a te általad említett védőrácsos megoldásnál. az jól nézne ki. Mondjuk én nem ilyen játék neves, vagy emblémásat tennék, hanem inkább olyat, aminek a belselye ilyen drótkerítés feeling, csak kisebben. és az alkotná a rácsot. de majd még meglátom.
Az UV-s dolgon meg még gondolkodom. Nagyon eddig em gondoltam UV-ra mert valahogy nekem nem igazán jön be, de majd meglátom.
Köszi a tippeket! -
Hasek
Közösségépítő
Jók amiket mondasz!, Közben én is gondolkodtam milyen lehetne, és eszembe jutott, ami szerintem nagyon állatul nézne ki. Úgy kell elképzelni, hogy három színt használnék, méghozzá a feketét vöröset, és fehéret. És ezek a színek függőleges irányban cikáznának, egymás után, meg egymást keresztezvén. Nagyjából ezt el lehet képzelni. A plexi nélküli oldalán ugyan ezekkel a színekkel, valami nonfiguratív fejet rajzolnék, mondjuk egy medve, vagy egy nagymacska fejet, és a plexibe, ahogy mondtad belegravíroztatnék valamai szöveget. Az ajtajait fehérre varázsolnám, és nagyjából ennyi.
Nah vélemény?
Photoshoppal készítek egy nagyjábóli tervet hogy milyen lenne a festés.
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
Hát egy X1800-as már csak ekkora
Egyébként a ház má nem alap, mert a hátsó 12-es ventit oldalra raktam a plexire, és most befelefújja a levegőt, illetve a 14-es ventiben a kék pilácsokat pirosra cseréltem, a a zöld power pilácsot pedig fehérre. Most valami egyedi színen gondolkodom, de még nem tudtam eldönteni hogy milyen legyen konkrétan.
Esetleg egy tipp?
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
Írtam egy összehasonlító cikket a két házről. Ha valakit érdekel: [link]
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Magnum PI #271 üzenetére
Tudtommal semmi... Az AeroEngine II-nél ezek az utótagok a színt, illetve színek kombinációját jelenit... Az S a silver vagyis ezüst, a B a black vagyis fekete, ha mind a kettő benne van akkor vagy az ajtó fekete, és a többi ezüst, vagy fordítva...a P-t az nem tudom mit jelent, de a színen kívül tudtommal nincs nagy különbség.
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
válasz
whitezo88 #256 üzenetére
Hát lényegében szerintem ugyan olyan mint a Engine II, csak van egy 25cm-es venti az oldalána plexi helyett, és tudtommal ennek már fémből vannak az ajtajai(ebben nem vagyok biztos). Szerelhetőségileg a ház átlagos. Szellőzése nagyon jó, bár nem a legcsendesebb házak egyikke, de szerintem a dizájn mindenért pótol...
Még valami! Szerintem a topic címet át lehetne nevezni Aerocool AeroEngine II és ExtremeEngine 3T... És akkor a 3T-nek is lesz topicja...
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
Hát tudtommal manualt nem igazán csinálnak magyarnyelven, de nem is kell hozzá nagy angol tudás...nagyjából fellapozod, kikeresed az audio-s dolgokat(ahova az van írva hogy audio) és valszeg az lesz az amelyik a legjobban hasonlít csatlakozóra, és ott egy rajzon megmutatja hogy melyik mi, és akkor összepárosítod a kábelekkel. Én is pontosan így csináltam...Elvileg a házad csatijain fel van tüntetve egy név, vagy egy rövidítés...
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Alaplapodnak megszerzed a manual-ját(vagy megvan még amit kaptál hozzá vagy netről letöltöd), és azt átlapozgatod. Abban megtalálható hogy hol is van az alapon az a hely ahová be lehet kötni...a manual-ban részletesen le van írva hogy melyiknek mi a neve, és a kábelek között megkeresed azt aminek pontosan ugyan az a neve(max rövidítve van) és csatlakoztatod....lehet hogy azon a bizonyos helyen már van egy jumper, de azt egyszerűen eltávolítod, és csatlakoztadod a kábelt...gondoloma jumper csak azért van ott hogy biztosítsa a folytonosságát annak az áramkörnek. Én is gondba ütköztem ennél a feladatnál de a manual segítségével sikeresen véghez vittem.
p.s.: Egyébként itt letölthető a manual ---> [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest