- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Hello mindenkinek!
Ezt a topicot azért bátorkodtam nyitni, mert annyi ezzel foglalkozó topic van h nem tudnám mindet végigolvasni (pedig próbálkoztam, de 2000 hsz-nél már kezdtem egy kicsit fáradni és még így is pár dolog homályos maradt).
Szval a konkrét kérdéseim (lehet néhol fedni fogják egymást a kérdések, de inkább külön kérdezem őket):
1. a mostanában (04xx) kijött Bartonok közül melyik szériát érdemes venni vagy egyáltalán nincs köztük különbség? /illetve mélyen szériákat ismertek amelyek komolyabban tuningolhatóak/
2. a mostani (04xx) Bartonok közül 2,5+;2,6+;2,8+ melyikbe érdemesebb befektetni? (ergo melyik bír a legjobb tuningpotenciállal) /habár sejtem h a válaszok javában 2,5+ lesz, de gondoltam megkérdezem/
3. van vmi ''esély'' arra h a mostani (04xx) Bartonokat nForce2 boardokban lock-mentesítsük? (vagy már a mostani (04xx) procikat magukban is nehéz lock-mentesíteni; híd-áthúzás, drótozás v SpeedStrip működik) /mobil-barton megoldáson kívül azaz full-hardveresen/
4. van vmi esély arra h egy 2,8+ Bartont 12,5*200=2500 járassak? /kérdezve ezt úgy h tudom h 2300 a tech.-i határ/
5. és hamár mindegyik kérdésre elkeserítő válasz az eredmény akkor már csak az lenne a kérdésem h a 2,5+ Barton jobb tuningban v a 2,6+ ?
mindezt bátorkodtam megkérdezni ennek függvényében, habár jóltudom h ezzek távolról sem mérvadóak Bővebben: link
ui: ezenkívül bármilyen bátrabb Barton tuning tanácsot és véleményt értékelnék
Előre is köszönöm Z10N
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest