- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
tudom hogy több mint 1 hónapja volt ez a hsz... de akkor is
tudod mekkora ennek az esélye hogy ilyet találjon az ember?
AXDA 2600 DKV4D
Y838367270001
AQXDA 0318 RPDW
2dik sor utolsó 4 számjegye a WAFER-beli helyét jelöli a procinak ..ergó ez az első proci a waferben (ami ha jól tudom közepétől számozódik, ergó ennek kell a legjobbnak lennie ... )
anno úgy olvastam a 0001es procik kb a legjobbak egy egy szériában...
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
2. ha kicsit több pénzed van, akkor XP-M -be érdemes szerintem
4. Nekem a 2500+ -os Mobile Barton megy 1,85V-on 12.5*200-at, sőt 13*200-on is elindul, de (valószínüleg a táp miatt) a gép csak úgy véletlenszerüen kikapcsol 2-3 perc múlva...
Szóval szerintem a technikai határ olyan 2500-2600Mhz környékén van... -
trbvszkij
tag
Lassan egy éve nem gyárt az AMD lockmentes procit. Reménykedni lehet, de nagy csalódás lesz.
Max FSBről: Az enyém pl. 223at megy prime stabilan az én alaplapomban. 1,9Von talán vízhűtéssel meglenne még a 228 is, de a Thermalright-Papst kombó ide már kevés (a prime benchmarkja lefut, ami kecsegtető, de torture testben ahogy eléri a 60fokot a hőmérséklet, hibázik). A mobil 220-at bírt még a SilentBoosttal.
A legjobban egy 266FSBs mobillal járnál, feltéve, hogy NF7-Sed van. Ha nem, akkor egy bármilyen mobile megteszi. -
trbvszkij
tag
Bírhatja, de kevésbé valószínű. Ahogy te is írtad, a technológia a végét rúgja, még ha nem is 2300MHz a vége, de 2400-2500nál többet léggel a legjobb darabok se mennek (és nem biztos, hogy a 2600+ többet megy, mint a 2500+, sőt.). Ha 2400MHzet veszünk felső határnak, akkor 2500+ esetén ezt 218as FSBvel éred el, 2600+ nál 208assal. Komoly különbség lesz a kettő között. Az a lényeg, hogy nem az FSB jelenti a lockos prociknál a szűk keresztmetszetet, hanem az órajel. Ezért jobb az alacsonyabb szorzóst választani, mert magasabb FSBvel éri el ugyanazt az órajelet.
[Szerkesztve] -
trbvszkij
tag
1. IQYHA. Ebből nagyon keveset láttam (kettőt), de ha látsz ilyet, ne habozz. Elvileg mobile. Gyakorlatilag van desktop verzióban is, és megy, mint a barom. Mindkét példány, amit láttam, ment/megy 215*11en alapfeszen. Ebben azért van némi spekuláció, elismerem
Ha nem ódzkodsz az eBaytől, akkor meg vadászni kell egy mobile-t. Vagy lásd még xtremesystems.at.
2. Nem tudom, lehet, hogy a magasabb számozásúak jobbak. De csak 2500+t vennék, mert a szorzója ennek a legalacsonyabb. 200FSB magasságában már nagyon számít az a +0,5 szorzó is.
3. Ha eddig nem találták meg, nemigen fogják már.
4. Nem sok. A tech határa amúgy nem olyan alacsony.
5. Lásd 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest